Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πονοκέφαλος" για Μπότο - Τα δύο... αγκάθια στις αποχωρήσεις του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 11:03:00

"Πονοκέφαλος" για Μπότο - Τα δύο... αγκάθια στις αποχωρήσεις του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" για Μπότο - Τα δύο... αγκάθια στις αποχωρήσεις του ΠΑΟΚ

Σαφώς στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και πιο περίπλοκες περιπτώσεις, όπως αυτές των Νίκα Νινούα και Τόμας Μουργκ, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά απασχολούν έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Σαφώς στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και πιο περίπλοκες περιπτώσεις, όπως αυτές των Νίκα Νινούα και Τόμας Μουργκ, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά απασχολούν έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Αυστριακός την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε μόλις 50 λεπτά σε πέντε ματς αγωνίστηκε φέτος με την φανέλα του ΠΑΟΚ, φτάνοντας συνολικά τα 81 παιχνίδια, εννιά γκολ και πέντε ασίστ. Ο ΠΑΟΚ είχε αποπειραθεί, τόσο στην αρχή της σεζόν, όσο και τον περασμένο χειμώνα να πετύχει το τέλος της συνεργασίας μέσω Κύπρου, αλλά αυτό δεν πέτυχε.

Ο 29χρονος Αυστριακός μεσοεπιθετικός παρέμεινε στο ρόστερ και μάλιστα ήταν και στον πάγκο στον τελικό, στο Πανθεσσαλικό. Οι πληροφορίες τον θέλουν να ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Αυστρία, εκεί που έχει ένα καλό όνομα με την Ραπίντ (προς το παρόν δεν είναι ανάμεσα σε αυτές που τον θέλουν).

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει το καλοκαίρι του 2019 ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του και προσπαθεί να βγάλει ένα μικρό οικονομικό όφελος από έναν παίκτη που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει λόγο να τον διατηρήσει στο ρόστερ της νέας περιόδου ανενεργό.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags