Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρωτοσέλιδο "Πρωταθλητή" για Βαλβέρδε! Μίλησε μαζί του ο Κορδόν - Πάει για γκολτζή λόγω... Μπακαμπού (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 10:31:00

Πρωτοσέλιδο "Πρωταθλητή" για Βαλβέρδε! Μίλησε μαζί του ο Κορδόν - Πάει για γκολτζή λόγω... Μπακαμπού (pic)

Πρωτοσέλιδο "Πρωταθλητή" για Βαλβέρδε! Μίλησε μαζί του ο Κορδόν - Πάει για γκολτζή λόγω... Μπακαμπού (pic)

Μανίκια έχει σηκώσει στον Ολυμπιακό ο Αντόνιο Κορδόν, καθώς ψάχνει τόσο τον επόμενο προπονητή, όσο και παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ο Αντόνιο Κορδόν, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο θέμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή"!

Οι δύο Ισπανοί είχαν συζήτηση για τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, με τον Άντονι Ιραόλα να "παίζει" δυνατά, παρά τα δημοσιεύματα που τον έστελναν στη Νότιγχαμ, ενώ υπάρχουν στη λίστα τα ονόματα των Ζόρντι, Μαρτίνεθ, Γκαρίδο, Μπορδαλάς και Καγέχα.

 

Παράλληλα, ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων έχει θέσει ως μεταγραφική προτεραιότητα την εύρεση ενός επιθετικού γκολτζή, καθώς όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Σεντρίκ Μπακαμπού να αποχωρεί με προορισμό την Αλ Νασρ του Ντουμπάι.

Επιπροσθέτως, στο λιμάνι αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου ο Αχμέντ Χασάν, την ώρα που η υπόθεση του Ελ Αραμπί παραμένει ανοιχτή, με τον Κορδόν να προσανατολίζεται και σε λύσεις από τον Ολυμπιακό Β΄.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωπραγματικό συμβόλαιο σε Κορδόν - Έφερε Μιγιάτοβιτς με τζετ ο Μαρινάκης - Τζάμπα από τον Άρη σε ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags