Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βουίζει ο τόπος για επιστροφή γνωστού επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Ανάρτηση-αίνιγμα από την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 13:44:00

Βουίζει ο τόπος για επιστροφή γνωστού επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Ανάρτηση-αίνιγμα από την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βουίζει ο τόπος για επιστροφή γνωστού επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Ανάρτηση-αίνιγμα από την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη χώρα μας κάνοντας τα σενάρια περί επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά να... οργιάζουν.

Αυξάνονται συνεχώς τα... υπονοούμενα που ρίχνει ο Μίκαελ Κρμέντσικ για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ!

Ο Τσέχος επιθετικός έμεινε ελεύθερος προ λίγων ημερών από τη Περσίγια Τζακάρτα της Ινδονησίας και τότε έκανε μια ανάρτηση γράφοντας πως «κάτι ωραίο τελείωσε και κάτι πιο όμορφο ξεκινάει...», "φουντώνοντας" τα σενάρια για τον Δικέφαλο.

 

Τώρα ο Κρμέντσικ "χτύπησε" ξανά με νέα αινιγματική ανάρτηση από την Ελλάδα, όπου σε πρώτη ανάγνωση βρίσκεται για διακοπές, αλλά η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια περίπτωση που δεν θα άφηνε αδιάφορο τον ΠΑΟΚ, ειδικά αν αποχωρήσει από τους "ασπρόμαυρους" ο Μπράντον Τόμας.

Το βέβαιο είναι πως ο Τσέχος στράικερ έχει κάνει ξεκάθαρο στο περιβάλλον του πως βλέπει πολύ "ζεστά" την προοπτική επιστροφής του στην Τούμπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωπραγματικό συμβόλαιο σε Κορδόν - Έφερε Μιγιάτοβιτς με τζετ ο Μαρινάκης - Τζάμπα από τον Άρη σε ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags