Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικολογιάννης: Τρεις μεταγραφές άμεσα στον ΠΑΟ, αυτές οι προτεραιότητες - Τα δεδομένα με Λινγκρ (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 20:40:00

Νικολογιάννης: Τρεις μεταγραφές άμεσα στον ΠΑΟ, αυτές οι προτεραιότητες - Τα δεδομένα με Λινγκρ (Audio)

Sportdog Team
Νικολογιάννης: Τρεις μεταγραφές άμεσα στον ΠΑΟ, αυτές οι προτεραιότητες - Τα δεδομένα με Λινγκρ (Audio)

Το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη για τον Παναθηναϊκό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι αναφέρει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού

Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, η προετοιμασία του οποίου ξεκινάει σε 10 μέρες.

Αφού έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Γεωργίου, και αναφέρθηκε στο διάστημα που υπήρξαν συνεργάτες, ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα ζητήματα από το «στρατόπεδο» των «πρασίνων».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, τόνισε πως στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις σε συγκεκριμένες θέσεις: «Σε 10 μέρες αρχίζει η προετοιμασία, μέχρι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πρέπει να υπάρχει κινητικότητα σε κάποιες θέσεις. Με τους παίκτες που έχει ήδη ο Παναθηναϊκός πήγε να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει τώρα να αντικαταστήσει τον Κουρμπέλη άμεσα με έναν κεντρικό χαφ, να πάρει οπωσδήποτε στόπερ αφού έφυγε ο Σάρλια και θα φύγει και ο Πούγγουρας, και να πάρει και έναν αριστερό μπακ. Αυτές τις δύο εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις γι' αυτές τις θέσεις, και θα δούμε για τις υπόλοιπες. Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις για δεκάρι και δεξί μπακ, αλλά το δεδομένο είναι ότι θα πάρει δύο στόπερ».

Τέλος, όσον αφορά το ζήτημα του Λινγκρ, τόνισε: «Έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στον Λινγκρ και περιμένει, ο παίκτης δέχεται ακόμη προτάσεις και είναι λογικό να ψάχνει άλλο πρωτάθλημα από το ελληνικό, ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πάρα πολύ, αν μέχρι τέλους Ιουνίου δεν υπάρξει εξέλιξη ίσως κοιτάξει αλλού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει κλεισμένη μεταγραφή της ΑΕΚ ο ΠΑΟ - "Αρπάζει" Έλληνα ο Αλαφούζος με.. βοήθεια Μπεου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags