Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις Τσορμπατζόγλου - Οι φήμες για Λουτσέσκου και το ενδεχόμενο αποχώρησης - Τι ισχύει (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 22:12:00

Αποκαλύψεις Τσορμπατζόγλου - Οι φήμες για Λουτσέσκου και το ενδεχόμενο αποχώρησης - Τι ισχύει (Audio)

Αποκαλύψεις Τσορμπατζόγλου - Οι φήμες για Λουτσέσκου και το ενδεχόμενο αποχώρησης - Τι ισχύει (Audio)

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με την υπόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου να κυριαρχεί στην "ασπρόμαυρη" επικαιρότητα.

Για τις φήμες που συνδέουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την Κλούζ που όμως δεν έχουν βάση, τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ενόψει των προκριματικών στην Ευρώπη, αλλά και το θέμα του δεύτερου φορ, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ζέρβα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει το οτιδήποτε για αποχώρηση του Λουτσέσκου που είναι ενεργός στα μεταγραφικά για την επόμενη σεζόν, με την ρήτρα των επτά εκατομμυρίων να είναι τεράστια, ειδικά για μια ομάδα επιπέδου της Κλουζ που ακούστηκε εντός της ημέρας.

Για τις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ, τόνισε πως δεν είναι εφικτό ο ΠΑΟΚ να διώξει 10-15 παίκτες και να δώσει ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς βάση και οι αλλαγές που αναμένονται είναι περίπου στις επτά με οχτώ. Πρόσθεσε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει την αρχή με τη μεταγραφή του φορ και στη συνέχεια με τον χαφ και να προχωρήσει στη συνέχεια με τα θέματα των μπακ και στόπερ.

Για το θέμα του δεύτερου φορ, δήλωσε ότι ο Κρμέντσικ είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ για να συμφωνήσει αλλά στο παιχνίδι παραμένει και η περίπτωση του Μπράντον Τόμας και δεν αποκλείεται ένας από τους δυο να πλαισιώσει τον βασικό επιθετικό που θα έρθει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα από Ελλάδα για Ουάρντα - "Φυλακισμένος" στην Κύπρο λόγω στρατού - Υπογράφει με μισό εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags