Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Τρομερός Μπέος: Προανήγγειλε έως και 17 μεταγραφές στον Βόλο - "Απλώσαμε... τραχανά και περιμένουμε"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 10:21:00

Τρομερός Μπέος: Προανήγγειλε έως και 17 μεταγραφές στον Βόλο - "Απλώσαμε... τραχανά και περιμένουμε"!

Sportdog Team
Τρομερός Μπέος: Προανήγγειλε έως και 17 μεταγραφές στον Βόλο - "Απλώσαμε... τραχανά και περιμένουμε"!

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Βόλου και τον στόχο της εξάδας.

Σε ριζική ανανέωση του ρόστερ προχωρά ο Βόλος, με τον Αχιλλέα Μπέο να προαναγγέλει 15-17 νέους ποδοσφαιριστές, θέτοντας πάλι ως στόχο την εξάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος των Θεσσαλών:

«Έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός, μια ανανέωση. Ο Βόλος θα πάρει 15-17 καινούριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν όπως εκτιμώ την ομάδα και πάλι στην πρώτη εξάδα, εφόσον η πλειοψηφία των επιλογών αυτών «βγούνε». Λάθη θα γίνουν, αλλά όχι πάνω από 5-6. Προσέχουμε και δουλεύουμε πολύ.

Οι συνεργάτες μου είναι από πάνω, έχουμε… απλώσει τον τραχανά και περιμένουμε να τον μαζέψουμε. Έχουμε κάνει τις επιλογές μας και περιμένουμε τις απαντήσεις για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Δεν είναι εύκολο, αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικές. Ήδη ο Βόλος έχει κάνει 5 κινήσεις και συνεχίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφώνει" Πογέτ ο Μπέος: "Λυπηρό να είναι στον πάγκο - Άδικο για παικταράδες σαν τον Δουβίκα να μην φορούν το Εθνόσημο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags