Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίχαλ Κρμέντσικ: "Βαρύς και αργός ο Κρμέντσικ για ΠΑΟΚ, τον έδιωξαν από την... Τζακάρτα - Έπαιξε πολύ ξύλο με αντίπαλο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 12:29:00

"Βαρύς και αργός ο Κρμέντσικ για ΠΑΟΚ, τον έδιωξαν από την... Τζακάρτα - Έπαιξε πολύ ξύλο με αντίπαλο"!

του Γιώργου Κτενά
"Βαρύς και αργός ο Κρμέντσικ για ΠΑΟΚ, τον έδιωξαν από την... Τζακάρτα - Έπαιξε πολύ ξύλο με αντίπαλο"!

"Σερνόταν, δεν είχε σχέση με τον παίκτη που ξέραμε εδώ"! Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Τσέχο φορ, αλλά ως δεύτερη λύση. Το Sportdog.gr παρουσιάζει την κατάστασή του...

ΠΑΟΚ - Μίχαλ Κρμέντσικ: Λύση πρώτης γραμμής για τον Δικέφαλο θεωρείται ο διεθνής Τσέχος φορ, προκειμένου να πάρει τη θέση τού Μπράντον Τόμας, άρα τυπικά να είναι ο Νο2 στην ιεραρχία των επιθετικών.

Ο Δικέφαλος θέλει να διατηρήσει στην τριάδα των επιθετικών τον νεαρό Τζίμα και να φέρει δύο φορ πρώτης γραμμής, που να κάνουν τη διαφορά. Είναι ο Κρμέντσικ ένας από αυτούς;

Γιατί την τελευταία αγωνιστική περίοδο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας, με τη φανέλα της Περσίγια Τζακάρτα, με αποτέλεσμα να είναι εκτός ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εδώ και καιρό.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ινδονησία, προκειμένου να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

"Δεν είναι επαγγελματικό το πρωτάθλημα - Βαρύς και αργός - Πεσμένος σε σχέση με την πρώτη θητεία στον ΠΑΟΚ"

"Έχασε πολλά παιχνίδια φέτος λόγω τιμωρίας (-είχε παίξει ξύλο με αντίπαλο) και δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε. Μιλάμε για πρωτάθλημα που δεν είναι καν επαγγελματικό, συν ότι δεν υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε:

"Βαρύ και αργός ήταν, πιστεύω ότι θα είναι πεσμένος σε σχέση με την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ. Τα σημαντικότερα στοιχεία είναι ότι δεν έκανε τη διαφορά, έχασε παιχνίδια λόγω τραυματισμού και της τιμωρίας του, συν ότι δεν πήρε και η ομάδα του τον τίτλο".

"Για αυτό δεν πήρε η ομάδα του πρωτάθλημα - Στον Ολυμπιακό της Ινδονησίας - Σερνόταν στον δεύτερο γύρο - Δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο"

Οπότε δεν είχε καλή παρουσία

"Στον δεύτερο γύρο δεν είχε καθόλου καλή παρουσία και ήταν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του δεν πήρε πρωτάθλημα. Και για να αποκτήσουμε ένα μέτρο σύγκρισης, η Τζακάρτα είναι αντίστοιχο μέγεθος του Ολυμπιακού εκεί".

Τον συμπαρέσυρε, δηλαδή, το κλίμα της ομάδας;

"Όλοι οι ξένοι δεν τράβηξαν στο δεύτερο γύρο, αλλά γενικά και ο Κρμέντσικ σερνόταν, δεν είχε σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε εδώ. Άλλο κίνητρο εκεί, βέβαια,άλλες απαιτήσεις".

Τι άλλο να συμπληρώσουμε;

"Για την ιστορία να πούμε ότι η Τζακάρτα δεν του ανανέωσε το συμβόλαιό και κυκλοφορεί τώρα ελεύθερος, όπως και κανενός άλλου ξένου που έπαιξε στην ομάδα φέτος"

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χούλιγκαν Ολυμπιακού πλάκωσε τον Γεωργίου και έστειλα έναν παλαιστή - Τον έδειρε ο Αλέφαντος και μετά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags