Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τέλος ο Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό" - Η ομάδα που τον ανακοινώνει σύντομα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 16:52:00

"Τέλος ο Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό" - Η ομάδα που τον ανακοινώνει σύντομα!

Sportdog Team
"Τέλος ο Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό" - Η ομάδα που τον ανακοινώνει σύντομα!

Πολυ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μιας και υπάρχει ομάδα έτοιμη να τον ανακοινώσει!

Ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να κλείσει άμεσα προπονητή, ενώ είχε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του Μπακαμπού!

Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θέλουν να κρατήσουν τον Κονγκολέζο φορ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικός και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα 18 φορές στην Stoiximan Super League (σε 32 ματς), όμως από το εξωτερικό του δίνουν τα... πάντα για να τον αποκτήσουν.

Η Μπολόνια της Serie A είναι μία εξ αυτών, με τον μεγαλύτερο "κίνδυνο" για τον Ολυμπιακό για την απώλεια του Μπακαμπού να εντοπίζεται ωστόσο στα... Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την Αλ Νασρ από το Ντουμπάι να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον που σύμφωνα με τον Τζόνι Σέβεριν, δεν είναι απλά φιλολογικό αλλά έχει καταλήξει σε συμφωνία, με τον εν λόγω ρεπόρτερ να υποστηρίζει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως "ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 18 γκολ, Σεντρίκ Μπακαμπού, θα ανήκει από την 1η Ιουλίου στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι υπογράφοντας για τρία χρόνια". Ο ίδιος ρεπόρτερ τονίζει μάλιστα πως για κάθε χρόνο συνεργασίας με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Μπακαμπού θα έχει οικονομικές απολαβές ύψους 3.500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags