Facebook Pixel ΠΑΟΚ: To πήρε... πάνω του ο Λουτσέσκου - Τα δεδομένα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ - Αυτά θέλει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 21:10:00

To πήρε... πάνω του ο Λουτσέσκου - Τα δεδομένα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ - Αυτά θέλει

Sportdog Team
To πήρε... πάνω του ο Λουτσέσκου - Τα δεδομένα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ - Αυτά θέλει

Ακόμη και αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι του στο Βουκουρέστι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο στην… τηλεόραση.

 

ΠΑΟΚ: Ακόμη και αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι του στο Βουκουρέστι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο στην… τηλεόραση. Πέρα από το να κάνει συσκέψεις με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και την ομάδα, και στο να «σκανάρει» παίκτες που υπάρχουν στις λίστες του Δικεφάλου. Ο Λουτσέσκου αφιερώνει πολύ χρόνο στο να παρακολουθεί βίντεο παικτών και στη συνέχεια να κάνει την, θετική ή αρνητική, εισήγησή του.

Η θέση του φορ είναι αυτή που “καίει” περισσότερο τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι υπάρχει ποιοτική και αριθμητική λειψανδρία, αφού ο μόνος που δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν είναι ο Στέφανος Τζίμας, με τον νεαρό φορ να απουσιάζει από το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Νέων στο EURO U19 στην Μάλτα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και αποτελεί παρελθόν. Για τον Μπράντον Τόμας, πρώτο σκόρερ της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, με τις πιθανότητες παραμονής του να μοιάζουν πλέον λιγότερες. Ο 17χρονος Τζίμας έχει το ταλέντο, όχι όμως και τις παραστάσεις οπότε θα παραμείνει τρίτος φορ την επόμενη σεζόν, παίρνοντας παράλληλα και χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ Β.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτογκόλ του Ολυμπιακού με Γκαρίδο - Στα πέναλτι απέκλεισε ομάδα από την Τανζανία - Γυρολόγος"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags