Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Παιχνίδια... υπομονής για το μέλλον του Πάλμα - Στόχος να πέσει στην τιμή πώλησης ο Καρυπίδης
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 01:41:00

Παιχνίδια... υπομονής για το μέλλον του Πάλμα - Στόχος να πέσει στην τιμή πώλησης ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Παιχνίδια... υπομονής για το μέλλον του Πάλμα - Στόχος να πέσει στην τιμή πώλησης ο Καρυπίδης

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του επιθετικού των Κίτρινων και το ενδιαφέρον ομάδων, με δεδομένο πια την μείωση των απαιτήσεων πώλησης από πλευράς Άρη.

Λουίς Πάλμα: Τα δημοσιεύματα στη Σκωτία για το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Λουίς Πάλμα δεν έχουν ατονήσει, με τους Σκωτσέζους να αναφέρουν πως το ζήτημα είναι οικονομικό και πως οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν το παιχνίδι της υπομονής.

«Ορισμένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Ρέιντζερς δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Λουίς Πάλμα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνα με πηγή κοντά στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, η τιμή για τον παίκτη είναι υψηλή, καθώς ο Άρης παραμένει σταθερός στις απαιτήσεις του, αλλά το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς είναι ακόμα πολύ εκεί.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δεν θα γίνει αμέσως, καθώς ο Άρης γνωρίζει την αξία του παίκτη του και παίζει ένα παιχνίδι της υπομονής. Ωστόσο, η Ρέιντζερς θέλει τον Πάλμα, ενώ και ο παίκτης ενδιαφέρεται να κάνει την κίνηση. Είναι απλώς το ζήτημα των οικονομικών», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Λουίς Πάλμα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags