Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βραδινές αποκαλύψεις Νικολογιάννη - Αυτές οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 23:10:00

Βραδινές αποκαλύψεις Νικολογιάννη - Αυτές οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Βραδινές αποκαλύψεις Νικολογιάννη - Αυτές οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και παράλληλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει θέσει τις προτεραιότητες της ενίσχυσης μιας και οι αγώνες για τα προκριματικά του Champions League έρχονται.

Τάσος Νικολογιάννης: Για τις κινήσεις που έχει αποφασίσει να κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με στόχο να ενισχυθεί σημαντικά ο Παναθηναϊκός ενόψει προκριματικών του Champions League αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Επαφές υπάρχουν, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει κανένα όνομα προς τα έξω. Ο Λινγκρ θέλει το χρόνο του για να αποφασίσει, γιατί ψάχνεται να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Το πρόβλημα είναι πως ο Παναθηναϊκός βιάζεται, καθώς θέλει να έχει πάρει τους βασικούς παίκτες του μέχρι τις αρχές Ιουλίου το αργότερο και στη συνέχεια να κάνει κι άλλες προσθήκες.

Στόχος του Παναθηναϊκό είναι να ανεβάσει την ποιότητα, τον ανταγωνισμό και το βάθος στο ρόστερ του. Οπωσδήποτε σε πρώτη φάση θέλει να πάρει έναν στόπερ, έναν αριστερό μπακ κι έναν παίκτη στη θέση του Κουρμπέλη. Το γεγονός ότι αναζητεί δεκάρι ίσως δείχνει πως ο Μπερνάρ θα χρησιμοποιηθεί αρκετά στα άκρα τη νέα σεζόν», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags