Facebook Pixel ΑΕΚ: Το ξεκαθάρισε για Οταμέντι ο Τσακίρης - "Αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν" - Ατάκα για στόπερ και Αραούχο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 15:45:00

Το ξεκαθάρισε για Οταμέντι ο Τσακίρης - "Αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν" - Ατάκα για στόπερ και Αραούχο!

Sportdog Team
Το ξεκαθάρισε για Οταμέντι ο Τσακίρης - "Αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν" - Ατάκα για στόπερ και Αραούχο!

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης.

«Χρειάζεται να αποβάλλουμε αυτά τα ονόματα, δεν υπάρχουν (για την ΑΕΚ). Όσον αφορά τον Οταμέντι, δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί δεν υπάρχει. Αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν. Ο στόπερ, όπως γνωρίζω, χρειάζεται να είναι από την αρχή της προετοιμασίας ή να ενσωματωθεί στην προετοιμασία», ανάφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της Ένωσης στον bwinΣΠΟΡFM 94.6.

«Αυτό που θα ήθελε ο κόουτς είναι να έχει δύο από τους τέσσερις που χρειάζεται να ενσωματωθούν στο ρόστερ της ομάδας. Χρειάζεται ένα στόπερ, έναν ακραίο μεσοεπιθετικό (για τα αριστερά και άλλες θέσεις), ένα φορ και ένα χαφ, και υπάρχει φυσικά η υπόθεση του Πινέδα», πρόσθεσε.

 

Και κατέληξε, μιλώντας τον Σέρχιο Αραούχο: «Ο Αραούχο αναμένεται να επιστρέψει στην επόμενη φάση των πλέι οφ του Champions League, αλλά θα μπορεί να είναι υπολογίσιμος και να παίξει από τον Σεπτέμβριο. Είναι στο 60% στην πορεία της αποκατάστασής του. Απλά θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα μπει στο 100% από Σεπτέμβριο, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τη θέση από τον Τσούμπερ που θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας».

Στο τέλος μίλησε για το θέμα των διαρκείας, ένα καυτό ζήτημα για αρκετούς φίλους της ΑΕΚ, αφού φέτος μπαίνουν στην εξίσωση και τα ευρωπαϊκά ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags