Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οριστικό! Αυτή είναι η αποστολή της Εθνικής για Ιρλανδία, Γαλλία - Τι έγινε με Δουβίκα, Φορτούνη (ΦΩΤΟ)
| 2023-06-09 16:54:00

Οριστικό! Αυτή είναι η αποστολή της Εθνικής για Ιρλανδία, Γαλλία - Τι έγινε με Δουβίκα, Φορτούνη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό! Αυτή είναι η αποστολή της Εθνικής για Ιρλανδία, Γαλλία - Τι έγινε με Δουβίκα, Φορτούνη (ΦΩΤΟ)

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους 28 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι από τον Γκουστάβο Πογέτ ενόψει των αναμετρήσεων με Γαλλία και Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Εθνική Ελλάδας: Άλλους επτά ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως έγινε γνωστό, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2024 με Ιρλανδία και Γαλλία και συγκεκριμένα τους Τάσο Μπακασέτα, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Μανώλη Σιώπη, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Γιώργο Γιακουμάκη και Ταξιάρχη Φούντα.

Αναλυτικά η αποστολή που θα έχει η Εθνική Ελλάδας, που θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (12/06) στη Ριζούπολη για προπόνηση

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής - Κάντε επιτέλους κάτι με τον προκλητικό Μπαρτζώκα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags