Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται στην Αυστρία, με τον Ηρακλή Αντύπα να μεταφέρει τα τελευταία νέα των Πειραιωτών.
Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε αρχικά στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν... βαριούνται ποτέ με τις συνεχείς εναλλαγές στα προγράμματα από τον Ισπανό.
Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ εκτίμησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο στόπερ, ενώ σχολίασε τα σενάρια για τους Μπάμπιτς και Μπάρτρα.
«Δεν θα αργήσει ο Ολυμπιακός», εκτίμησε στη συνέχεια, υπενθυμίζοντας πως το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας αργεί ακόμα (10/08), προτού αναφερθεί στην θετική παρουσία του Ελ Αραμπί αλλά και την περίπτωση του Μπιέλ.
Δεν... βαριούνται στον Ολυμπιακό με Μαρτίνεθ - Τι συμβαίνει με Μπάμπιτς και Μπάρτρα - Έκπληξη Ελ Αραμπί
Sportdog Team
| 17/07/23 - 00:11
Πώς εξελίσσονται οι προπονήσεις με τον Ισπανό, τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια και η υπόθεση Μπιέλ