Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον Μαρινάκη! Μεταγραφή δώρο σε Μαρτίνεθ - Αλλάζει θέση ο Φορτούνης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-09 10:00:00

"Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον Μαρινάκη! Μεταγραφή δώρο σε Μαρτίνεθ - Αλλάζει θέση ο Φορτούνης"

του Γιώργου Κτενά
"Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον Μαρινάκη! Μεταγραφή δώρο σε Μαρτίνεθ - Αλλάζει θέση ο Φορτούνης"

"'Τι άλλο να κάνει; Μήπως να μπει να παίξει κιόλας;"! Ποια είναι η... προσωπική μεταγραφή του προέδου, πώς θα ανέβει επίπεδο η ομάδα και τι πρέπει να προσέξει ο Ισπανός προπονητής.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή τού Ντάνιελ Ποντένσε έχει προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς των Πειραιωτών, δεδομένου ότι ο διεθνής Πορτογάλος άσος αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορούσε να έρθει για να ενισχύσει τα εξτρέμ: Βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, έχει εικόνα της ομάδας και των απαιτήσεών της, τα πήγε εξαιρετικά με τη φανέλα της Γουλβς.

Προφανώς η έλευση του στην Ελλάδα θα διαφοροποιήσει ριζικά τα δεδομένα στην 11άδα των Ερυθρόλευκων, καθώς αφενός το βασικό σχήμα θα αρχίζει από εκείνον αφετέρου θα μετατοπίσει στη φυσική του θέση τον Κώστα Φορτούνη και, γενικότερα, θα βοηθήσει για τον εξορθολογισμό του αρχικού σχήματος.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα, παλαίμαχο άσο που γνωρίζει πολύ καλά το βάρος τής φανέλας του Ολυμπιακού, προκειμένου να σχολιάσει τη μεταγραφή αλλά και αγωνιστικό ντόμινο που θα προκαλέσει στην 11άδα.

"Δεν πήρε μόνο τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός - Επιλογή τού Μαρινάκη ο Πορτογάλος - Θα πάρει 40-50% πάνω της η ομάδα"

"Δεν πήρε μόνο τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός, πήρε και επιθετικό και σέντερ μπακ και χαφ. Πήρε πολλούς παίκτες. Τον ξέρουμε αυτόν τον παίκτη, ήταν επιλογή του προέδρου να έρθει, είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει και λόγω ηλικίας και λόγω του ότι παίζει στη θέση ακριβώς που του έλειπε ποδοσφαιριστής", σχολίασε αρχικά ο Ν. Βαμβακούλας.

Τι αλλάζει στην ομάδα με την παρουσία τού Ποντένσε στην 11άδα;

"Η ψυχολογία, γιατί είναι καλός παίκτης που δημιουργεί στο 1 με 1 προβλήματα, ξέρει μπάλα και μαζί με τους υπόλοιπους ο Ολυμπιακός θα πάρει 40-50% πάνω του. Δεν υπάρχει μπακ που να μην μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα".

"Εκεί θα παίζει ο Φορτούνης με Ποντένσε - Δεν κοροϊδεύει κανείς τον πρόεδρο - Να μπει και να παίξει μπάλα ο Μαρινάκης;"

Θα δούμε διαφορετικό τον Ολυμπιακό στη συνέχεια;

"Ο Φορτούνης θα παίζει πίσω από τον φορ πια, αλλά ο προπονητής θα πρέπει να σκεφτεί καλά ότι έχει πολλά χαφ. Πολλούς παίκτες και καλούς στο κέντρο, αλλά πλην Καμαρά θέλει κι άλλον κόφτη στα ευρωπαϊκά ματς για παράδειγμα".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε μια δυνατή μεταγραφή στο φινάλε, για μια ακόμα σεζόν.

"Ο Μαρινάκης έχει δείξει ότι δεν έχει θέμα οικονομικό, θα πάρει παίκτες. Όταν θέλει να πάρει κάποιον, τον παίρνει. Όποιον δεν τον θέλει, τον διώχνει. Τον Μαρινάκη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς, είναι χρόνια στην ομάδα. Έπρεπε να πάρει φορ και εξτρέμ και πήρε. Με βάση τα παιχνίδια που υπάρχουν Κυριακη-Τετάρτη, χρειάζεται μεγάλο ρόστερ για να αντεπεξέλθει".

Μπορεί να χωρέσει στην ίδια 11άδα πολλούς καλούς παίκτες ο Μαρτίνεθ;

"Ο προπονητής πρέπει να ξεδιαλύνει το πράγμα, γιατί έχει πολλά επιθετικογενή χαφ, που δεν θα μαρκάρουν με πίεση. Εξαρτάται από τον Μαρτίνεθ αν θα πάει καλά η ομάδα, για αυτό πρέπει να διαλέγει τους καλύτερους σε κάθε παιχνίδι. Του πήρε εξτρέμ δεξιά και αριστερα, σέντερ μπακ, επιθετικό, τι άλλο να κάνει; να μπει και να παίξει ο Μαρινάκης; Ο,τι ήθελε το πήρε". 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τέλος από Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνεθ μετά από 8 χρόνια - "Κάηκε" και μεγάλο ταλέντο, δανεικός Ελλάδα! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags