Facebook Pixel Νέα μεταγραφή έκπληξη ο Ολυμπιακός - Παίκτης με 180 συμμετοχές στην Premier - Στη λίστα και Αμερικανός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-12 17:30:00

Νέα μεταγραφή έκπληξη ο Ολυμπιακός - Παίκτης με 180 συμμετοχές στην Premier - Στη λίστα και Αμερικανός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα μεταγραφή έκπληξη ο Ολυμπιακός - Παίκτης με 180 συμμετοχές στην Premier - Στη λίστα και Αμερικανός!

"Τρέχουν" για να κλείσουν έναν ακόμα παίκτη από Αγγλία. Ποιον ζήτησε ο Μαρτίνεθ και ποιο το πλάνο του για τη νέα σεζόν. Στο Λιμάνι έχουν έτοιμη λίστα και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις...

Ολυμπιακός: Τη θέση τού τερματοφύλακα ήθελε να ενισχύσει στο ερυθρόλευκο ρόστερ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, αν και είναι σαφές ότι οι Πασχαλάκης-Τζολάκης αλλά και ο νεαρος Παπουδής μπορουν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ η πληροφορία για ανάγκη απόκτησης ξένου τερματοφύλακα που δεν θα έρθει απλά για να είναι συμπληρωματικός, αλλά για να μπει… σφήνα στη δυάδα! Κάτι που είναι δύσκολο ακριβώς λόγω της παρουσίας των εξαιρετικών Πασχαλάκη και Τζολάκη.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν έχει κλείσει ακόμα το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα τερματοφύλακας! Στη λογική που ήρθαν οι Σκάρπα, Ομάρ Ρίτσαρντς και Ζουλιάν Μπινακονέ, η Νότιγχαμ Φόρεστ διαθέτει τεράστιο οπλοστάσιο και, φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες αξίας που της περισσεύουν.

Ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα μετά από την έλευση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου υπάρχουν τέσσερις πορτιέρε στο αγγλικό κλαμπ! Μπορεί αυτό να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός; Μα φυσικά!

Με δεδομένο ότι ο Βλαχοδήμος και ο Τέρνερ δεν κουνιούνται από την ομάδα, μένουν οι επιλογές των Έβαν Χόρβαθ και Γουέιν Χένεσεϊ. Ο τελευταίος είναι Ουαλός διεθνής τερματοφύλακας, που μετά την έλευση του Βλαχοδήμου έχει εντελώς συμπληρωματικό ρόλο στην αγγλική ομάδα (όπως και ο Χόρβαθ άλλωστε). Είναι 36 ετών, διαθέτει μεγάλη εμπειρία με 180+ εμφανίσεις στην Premier League και θα μπορούσε με την εμπειρία του να προσφέρει στο Λιμάνι. Αλλά δεν είναι παίκτης για να βγάλει από την 11άδα τον Πασχαλάκη.

Σαφώς η περίπτωση του διεθνή Αμερικανού Χόρβαθ είναι που ενδιαφέρει περισσότερο, καθώς η Νότιγχαμ και πέρσι τον είχε δώσει δανεικό στη Λούτον και, μάλιστα, τα είχε πάει εξαιρετικά. Μπορεί φέτος να πιάσει Λιμάνι; Στα 28 του χρόνια, με potential που μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να αποτελέσει μια πρώτης τάξης λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια του ερυθρόλευκου κλαμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με τεράστιο "ψαλίδι" υπογράφει ο Παπασταθόπουλος - Πιθανό να... κόψει και την μπάλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags