Λένε πως οι κατακτήσεις τίτλων στον αθλητισμό καθορίζουν τη σημασία των ανθρώπων που απαρτίζουν τους οργανισμούς, τις ομάδες. Στην περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να περιμένει κάτι περισσότερο.
Από τώρα μπορεί ο σύλλογος να ετοιμάζει τις μέγιστες τιμές για τον προπονητή του, ό,τι και να γίνει από δω και πέρα, ως το τέλος της χρονιάς. Ο Ιβάν ανέλαβε πριν δύο χρόνια και 4 μήνες τους Πράσινους και τότε υποσχέθηκε πως κάθε χρόνο θα κάνει 1 ή 2 βήματα προς τα πάνω με την ομάδα.
Ο ίδιος έθεσε αυτόν τον σταδιακό βηματισμό γιατί είναι άνθρωπος του βήμα-βήμα και των γερών θεμελίων. Κάποιες φορές όμως τα γερά θεμέλια μπαίνουν ακόμα κι όταν τα βήματα είναι 3-4 κι όχι 1-2.
Η συνέχεια ΕΔΩ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο