Facebook Pixel Sportdog.gr | Χωρισμός-βόμβα μετά το Masterchef - "Εξαφάνιση" από το Instagram - ΦΩΤΟ σε πισίνες στη Μύκονο!
Life
| 2021-08-18 10:49:00

Χωρισμός-βόμβα μετά το Masterchef - "Εξαφάνιση" από το Instagram - ΦΩΤΟ σε πισίνες στη Μύκονο!

Sportdog Team
Χωρισμός-βόμβα μετά το Masterchef - "Εξαφάνιση" από το Instagram - ΦΩΤΟ σε πισίνες στη Μύκονο!

Για κάποιους μήνες ασχολήθηκε όλη η Ελλάδα μαζί τους και με τη σχέση τους, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι πλέον ζευγάρι. Μάλιστα, αμφότεροι το... επιβεβαιώνουν στο Instagram.

Φέτος ήταν το ζευγάρι που μας απασχόλησε μέσα στο MasterChef, σχεδόν απο την αρχή του μαγειρικού διαγωνισμού. Πάνω κάτω σε κάθε κύκλο υπάρχει και ένα ζευγάρι που ζει δειλά στην τον έρωτα του και είτε μετά του δίνει και καταλαβαίνει είτε χωρίζει.

Πέρυσι είχαμε την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο και φέτος είναι την Ανούς και τον Διονύση.

Πέρυσι η Μαρία κατάφερε και έφτασε πιο μακριά απο τον σύντροφό της μέσα στο διαγωνισμό, αν και πολλοί πιστεύουν ότι ο Δημήτρης Μπέλλος θυσιάστηκε για την καλή του.

Φέτος είχαμε τον Διονύση να φτάνει μέχρι τον τελικό με την Ανούς να μην τα καταφέρνει και τόσο καλά. Το φετινό ζευγάρι μετά το τέλος του MasterChef έβγαινε, φωτογραφιζόταν και γενικά είχε μια κοινή παρουσία στον έξω κόσμο. Όλα αυτά όμως έχουν τελειώσει και πλέον ζουν χωριστά.

Χώρισε ο Διονύσης με την Ανούς;

Ίσως και να φταίει στο ότι ο Διονύσης δουλεύει σε εστιατόριο στην Μύκονο την ίδια ώρα που η Ανούς ανεβάζει φωτογραφίες μόνη της απο την Αθήνα.

Η Ανούς έχει ακόμα μερικές φωτογραφίες με τον Διονύση στον λογαριασμό της στο instagram την ίδια ώρα όμως ο φιναλίστ του τελικού φωτογραφίζεται μόνος μέσα στις πισίνες ξενοδοχείων της Μυκόνου και δεν έχει καμία φωτογραφία της Ανούς στον λογαριασμό του

Το σίγουρο είναι ότι καλοκαίρι δεν τους βρήκε μαζί και αν πιστέψουμε και τις διαρροές, το ζευγάρι Διονύσης – Ανούς έχει χωρίσει προ πολλού. Φυσικά αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος..

Πηγή: tvfreaks.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags