Facebook Pixel Survivor: Αυτές είναι οι δύο κλίκες στο Survivor μετά την Ένωση - Ποιοι έχουν τον έλεγχο στο νησί, άγριοι καυγάδες!
Life
| 2022-04-16 10:56:00

Δύο νέες κλίκες στο Survivor μετά την Ένωση - Ποιοι έχουν τον έλεγχο στο νησί, άγριοι καυγάδες

Sportdog Team
Δύο νέες κλίκες στο Survivor μετά την Ένωση - Ποιοι έχουν τον έλεγχο στο νησί, άγριοι καυγάδες

Ο νέος... αρχηγός στον Άγιο Δομίνικο, οι φιλίες που χαλάνε και φτιάχνουν μετά το πάρτι και η ένταση που θα μας πάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Το πάρτι της ένωσης έφτασε και όλοι έχουν ξεκινήσει να ονειρεύονται. Αλλά εκτός από το πολύ φαγητό που θα έχουν οι παίχτες, και φυσικά τρελή μουσική και πολύ χορό, τους περιμένει μια επόμενη ημέρα διαφορετική απο τις άλλες.

Δυο ομάδες να κοιμούνται και να ξυπνάνε μαζί, σε ξεχωριστές καλύβες, αλλά να διαβιώνουν στην ίδια παραλία. Στα αγωνίσματα θα είναι όπως ξέραμε μέχρι τώρα.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, αφού θα είναι πολύ κοντά και θα μπορεί ο καθένας να βλέπει και να ακούει σχεδόν τα πάντα.

Οι κλίκες θα αλλάξουν και θα προετοιμαστούν για την τελευταία φάση του παιχνιδιού. Θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να φτιάχνουν το κλίμα για την τελική περίοδο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα ο Άρης Σοιλέδης θα έχει την ποιο δυνατή κλίκα στο νησί. Όχι μόνο αριθμητικά, αλλά και αγωνιστικά θα έχει καλούς παίχτες.

Έχουμε και λέμε Άρης, Τάλας, Απόστολος, Στάθης Ναυσικά, Μαίη, Σπύρος.

Από την άλλη πλευρά η 2η κλίκα θα είναι αυτή της Ασημίνας. Αρκετά δυνατή αλλά όχι τόσο αγωνιστικά.

Ασημίνα, Κατσαούνης, Σταυρούλα, Σοφιάννα, Στέλλα, Βρισηίδα.

Τάκης, Νίκος Γιάνης, Εμμανουήλ, θα είναι όπου πάει ο άνεμος.

Η Σοφιάννα μετά την ένωση θα τα βρει με την Ασημίνα. Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Ούτε και υπάρχουν σοβαρά θέματα μεταξύ Άρη και Απόστολού.

Από το πάρτι και μετά ξεκινάει μια νέα ημέρα για όλους, και το πραγματικό survivor ξεκινάει…

 

Τεράστια ανατροπή στο Survivor - Εμφάνιση Ατζούν στο συμβούλιο για ανακοινώσεις - Άφωνοι οι παίκτες

Μπορεί τα έπαθλα φαγητού να χορταίνουν τους παίκτες του Survivor για την ώρα, όμως, μετά από τόσο καιρό ο νους και το σώμα διψούν για κάτι άλλο, μεγαλύτερο…

Και αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί το ξέρει πολύ καλά, μετά από τόσα επιτυχημένα Survivor.

Έτσι δεν θα αφήσει ούτε τους φετινούς παίκτες παραπονεμένους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, τις επόμενες μέρες το πολύ μέχρι αρχές του άλλου μήνα θα αρχίζει να μοιράζει τα μεγάλα έπαθλα.

Θα τους έχει και το φαγητό τους. Άλλωστε κάπως πρέπει να παίρνουν δυνάμεις. Μάλιστα, η ομάδα που θα κερδίζει θα ταξιδέψει σε Μαϊάμι, Μπαχάμες και άλλα μέρη κοντινά στην Δομινικανή Δημοκρατία!

Κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα το Survivor - Νέος... Τζέιμς στο παιχνίδι - Άμεση συνάντηση με Ατζούν

Όσο πλησιάζουμε στην ένωση θα πέφτουν κορμιά.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα εντυπωσιακά, αλλά το ενδιαφέρον μας πηγαίνει σε πολύ φρέσκες εξελίξεις που δημιουργούν εντάσεις μεταξύ παιχτών και παραγωγής.

Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά και ο Ατζούν θα έχει δύσκολο έργο να ισορροπήσει τα πράγματα στο νησί.

Ας τα δούμε ποιο αναλυτικά.

Είδαμε τους 4 νέους παίχτες που μπήκαν και ήταν έκπληξη για όλους. Αλλά για τους περισσότερους παίχτες του νησιού ήταν αρνητική έκπληξη.

Ξαφνικά βλέπουν ότι μετά από τρεις μήνες και τόσες αποχωρήσεις το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκινάει από την αρχή.

Ξέρεις τι είναι να έχεις περάσει τόση μεγάλη πείνα, τρομερές κακουχίες και άθλιες συνθήκες επιβίωσης, και πάνω που στρώνουν τα πράγματα να μπαίνουν οι νέοι πολύ καλά διαβασμένοι αι προπονημένοι, και φυσικά σε πολύ καλύτερες συνθήκες επιβίωσης.

Εκεί  που είχαν αρχίσει να βλέπουν φως στο τούνελ ξαφνικά ξανά από την αρχή.

Οι παίχτες δεν είναι χαζοί και έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι πηγαίνει σε μεγαλύτερη διάρκεια, και αρκετοί δεν το θέλουν καθόλου.

Ήρθαν άμεσα σε επαφή με την παραγωγή και είπαν ξεκάθαρα δεν πρόκειται να δεχτούν παράταση του χρόνου για το ριάλιτι. Επίσης εξέφρασαν έντονα παράπονα για την αδικία που έχουν οι παλαιοί παίχτες σε σχέση με τους αρκετούς νέους που μπήκαν τελευταία.

Μια αντίστοιχη κατάσταση είχαμε ζήσει και πέρσι με το αντάρτικο του Ατζούν που τον οδήγησε στην απόφαση του να αποχωρήσει.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πολύ ψυχρή και αρνητική συμπεριφορά των παλαιών παιχτών στους νέους.

Οι παίχτες που συναντήθηκαν με την παραγωγή ήταν ξεκάθαροι ότι δεν θα δεχτούν παράταση του παιχνιδιού επιβίωσης. Αν το τραβήξει χρονικά το παιχνίδι ο Τούρκος παραγωγός,(γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει προς τα εκεί πηγαίνει)  οι παίχτες είπαν ότι θα το πάνε δικαστικώς το θέμα, και θα έχουμε μαζικές αποχωρήσεις.

Το θέμα είναι υπαρκτό και αρκετά σοβαρό και μεταξύ μας οι παίχτες έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Πολύ σύντομα θα έχουμε τις νεότερες εξελίξεις.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags