Facebook Pixel 20.000 ευρώ για ένα κονιάκ πλήρωσε η Μπαρμπαρίγου!
Life
| 2012-12-20 00:30:00

20.000 ευρώ για ένα κονιάκ πλήρωσε η Μπαρμπαρίγου!

20.000 ευρώ για ένα κονιάκ πλήρωσε η Μπαρμπαρίγου!

Ο κούκος αηδόνι στοίχισε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ένα τραπέζι με ροφό και κονιάκ, καθώς ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης την έσυρε στα δικαστήρια!

Δυσαρεστημένος για ένα ακριβό κονιάκ έφυγε ο συγγραφέας από το εστιατόριο της Αργυρώς και κατέθεσε αγωγή εναντίον της ίδιας και του συζύγου της, με το δικαστήριο να αποφασίζει υπέρ του και να υποχρεώνει τη μαγείρισσα να πληρώσει 20.000 ευρώ.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο σύζυγος της μαγείρισσας έδωσε την δική του εκδοχή: «αφού έφαγαν, πήραν τρία κονιάκ τα οποία ήταν ακριβά… Αυτό το κονιάκ στοιχίζει 1.300 ευρώ αγορά, 55 ευρώ το ποτηράκι».

Τα τρία σφηνάκια κόστισαν 285 ευρώ και ήταν πιο «τσουχερά» από τον πεντανόστιμο ροφό που στοίχισε 120 ευρώ, το 2006 , τότε που η οικονομική κρίση δεν είχε κάνει την εμφάνισή της.

Από τότε κρατάει η διαμάχη, με τον Χωμενίδη να αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό και να ακολουθεί διαπληκτισμός. Ο σύζυγος της Αργυρώς κάλεσε την αστυνομία, ενώ η δικαστική «μάχη» έληξε έπειτα από 6 χρόνια.

«Η κατάληξη του διδάσκει μάλλον πως όταν ο καταναλωτής ξεφεύγει από την αντίληψη «αφρίζει – ξαφρίζει, θα το φάω», εν τέλει δικαιώνεται», έγραψε ο Χρήστος Χωμενίδης στο Facebook, σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση.

Πάντως, ο συγγραφέας δεν παρέλειψε να ξαναπάει στο εστιατόριο, παρά το επεισόδιο: σύμφωνα με τον σύζυγο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, άλλες τρεις φορές έχει δειπνήσει με την παρέα του στο μαγαζί!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags