Facebook Pixel Sportdog.gr | Το… μυστικό όπλο ΑΝΤ1 - Διάσημη Ελληνίδα "βγαίνει" μπροστά να… χτυπήσει Masterchef και Ατζούν!
Life
| 2021-08-27 09:00:00

Το… μυστικό όπλο ΑΝΤ1 - Διάσημη Ελληνίδα "βγαίνει" μπροστά να… χτυπήσει Masterchef και Ατζούν!

Sportdog Team
Το… μυστικό όπλο ΑΝΤ1 - Διάσημη Ελληνίδα "βγαίνει" μπροστά να… χτυπήσει Masterchef και Ατζούν!

Ο... πόλεμος των ριάλιτι ξεκινάει στην ελληνική τηλεόραση και το κανάλι του Αμαρουσίου έκανε κίνηση-ματ για να «κερδίσει» την τηλεθέαση. Η συμφωνία με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό και ποια... πρόλαβε για τη θέση της παρουσιάστριας.

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του νέου Reality μαγειρικής Game of Chefs!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός είχε ακουστεί ότι θα παρουσίαζε την συγκεκριμένη εκπομπή όμως για αρκετό διάστημα παιζόταν και το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου.

Με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου έβαλε στις φήμες και επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του Game of Chefs. Για τον ΑΝΤ1 αυτό είναι ένα πολυδάπανο πολλά υποσχόμενο project στο οποίο έχει στηριχθεί για να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης του στην βραδινή ζώνη

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, ενώ μετά το Post στο instagram, ήρθαν και τα... επίσημα από τον ΑΝΤ1!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται στον ΑΝΤ1 με… γαστρονομικές διαθέσεις!

Εισβάλλει στην κουζίνα του «Game Of Chefs» και αναλαμβάνει την παρουσίαση του πιο ανατρεπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Δυναμική, ταλαντούχα, με χιούμορ και ατάκα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα ρίξει το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs». Μέσα από έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα δίνει τη στήριξη και τη θετική της ενέργεια στους συμμετέχοντες στη μάχη για την ανάδειξη του επόμενου κορυφαίου σεφ που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μαζί με τους τρεις καταξιωμένους σεφ, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται για να μας ανοίξει την… όρεξη για μαγειρικές περιπέτειες. Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά! Παρουσιάστρια, κριτές και διαγωνιζόμενοι σε ετοιμότητα!Εκεί που τελειώνουν τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής, αρχίζει το «Game Of Chefs»! Το «Game Of Chefs» έρχεται στο καινούριο πρόγραμμα του ANT1. #GameOfChefsGR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags