Facebook Pixel Ράδιο Αρβύλα - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μεγάλο "φάουλ" Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1 με Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι έγινε με Ράδιο Αρβύλα
Life
| 2022-04-20 07:38:00

Μεγάλο "φάουλ" Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1 με Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι έγινε με Ράδιο Αρβύλα

Sportdog Team
Μεγάλο "φάουλ" Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1 με Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι έγινε με Ράδιο Αρβύλα

Σχόλιο-φωτιά για την εκπομπή που σάρωσε στην τηλεθέαση, όμως... εξαφάνισε το σκάνδαλο του συνεργάτη της!
 

Οι Ράδιο Αρβύλα πέρασαν μία από τις χειρότερες σεζόν της τηλεοπτικής τους καριέρας, λόγω του τεράστιο σκανδάλου και των σοβαρών καταγγελιών για τον στενό συνεργάτης του, Στάθη Παναγιωτόπουλο, όμως κατάφεραν και επιβίωσαν.

Όχι μόνο δεν... κόπηκε η εκπομπή τα Χριστούγεννα, όπως σκέφτονταν αρχικά στον ΑΝΤ1 λόγω της κατακραυγής του κόσμου, αλλά επέστρεψε μετά τις γιορτές με τριάδα μπροστά από τις κάμερες και κατάφερε να σαρώσει στην τηλεθέαση.

Το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με καυστική σάτιρα και πηγαίο αυθορμητισμό, οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν φέτος στον ΑΝΤ1 και έκαναν αίσθηση με τη σαρωτική πορεία τους.

Αγγίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα, διέγραψαν μια ξέφρενη κούρσα στην τηλεθέαση και άφησαν πίσω τον ανταγωνισμό, με μεγάλη διαφορά.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, από Δευτέρα έως και Πέμπτη έβαλαν στο μικροσκόπιο της σάτιράς τους όλα τα σοβαρά, αλλά και ευτράπελα της καθημερινότητάς μας. Αποδομώντας ό,τι συμβαίνει γύρω μας, έδωσαν μια άλλη οπτική των γεγονότων.  H ανταπόκριση του κοινού δεν αποτυπώθηκε μόνο στον πίνακα τηλεθέασης, αλλά και μέσα από χιλιάδες βίντεο και μηνύματα αγάπης. Η συμμετοχή των τηλεθεατών ήταν μοναδική και το ραντεβού με τη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα» ήταν σταθερό, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 μέχρι και την τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν, είχε καθημερινά απόλυτη κυριαρχία και πολύ υψηλές επιδόσεις στην πλειοψηφία των ηλικιακών κοινών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής τους, με μέσο όρο 21,5%, στο δυναμικό κοινό 18-54, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 9 μονάδες.

Καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, η δυναμική της εκπομπής ήταν εντυπωσιακή σε όλα τα κοινά, κάνοντας την παρέα της Θεσσαλονίκης οικογενειακή υπόθεση.

Το «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» παρακολούθησαν έστω και για 1’, κατά μέσο όρο, 1.620.000 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού. Ό,τι μας έκανε να γελάσουμε, ό,τι μας έκανε να προβληματιστούμε ήταν στο ξεχωριστό Top 20 των «Ράδιο Αρβύλα».

Ήταν άμεσοι, ήταν καυστικοί, ήταν αυθόρμητοι. Ήταν οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και ήταν η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της»!

Πάντως, ένα από τα πιο έγκυρα mediaκά σάιτ, οι typologies σχολιάζουν σχετικά και αιχμηρά…

«Διαβάσαμε τα επικά δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τους “Ράδιο Αρβύλα” που εμφανίζονται ως τους “μεγάλους νικητές της σεζόν”.

Σαν να μην υπήρξε ποτέ στον αέρα του καναλιού ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος, δίπλα στους υπόλοιπους, ενώ την ίδια ώρα, η παρουσία του προστίθεται στα ποσοστά της εκπομπής, για να φανεί η “επιτυχία” τους»!

Ο Αντώνης Κανάκης πρώτη φορά... θυμήθηκε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στους "Ράδιο Αρβύλα" (Vid)

«Αυλαία» έριξε την Πέμπτη το «Ράδιο Αρβύλα» σε μία ημερομηνία ιδιαίτερη για τους συντελεστές, όπως είχε αναφέρει σε άλλο επεισόδιο ο Αντώνης Κανάκης, αφού είναι τα «γενέθλια» της εκπομπής.

Κόντρα στις φήμες για πρόωρο τέλος ο παρουσιαστής είχε εξηγήσει μήνες πριν πως αυτός ήταν εξαρχής ο προγραμματισμός για το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» προκειμένου να σταματήσουν να γράφονται ανακρίβειες.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό με εορταστικά γραφικά σε ένα κατάμεστο από μπαλόνια πλατό αλλά και το πρώτο τραγούδι που έπαιξαν στην 1η τους εκπομπή πριν από 14 χρόνια… Τουλάχιστον το προσπάθησαν γιατί τους χρειάστηκε 3 φορές μέχρι να θυμηθούν την «Αδρεναλίνη» των «Ξύλινων Σπαθιών».

Η… αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους ο παρουσιαστής απεύθυνε τις ευχαριστίες του προς όλους με ειδική αναφορά στους τηλεθεατές για την αγάπη που έλαβαν από αυτούς σε μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για την εκπομπή μετά τα γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1 που φιλοξένησε το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο”. Να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες όπως ο Πασοκτζής, το βαν.

Αυτή η σεζόν… Αχ, αυτή η σεζόν από την πανδημία στον πόλεμο και από τον πόλεμο στους βιασμούς και τις δολοφονίες, είναι ένα τοξικό περιβάλλον, δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει γιατί όταν είμαστε στον αέρα είναι μία όαση αλλά φέτος έχει γίνει ο κόσμος μας τόσο τοξικός που νιώθουμε μία μικρή ανακούφιση. Ελπίζουμε ότι θα μεσολαβήσει το καλοκαίρι και θα αλλάξουν τα πράγματα.

Να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας και εσάς που είστε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια για την αγάπη και την εκτίμηση που φέτος ήταν πιο σημαντική, σχεδόν μας γιάτρεψε και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

 

 

Σε... πανικό στον ΑΝΤ1 μετά την αρνητική απάντηση Κανάκη - Μεγάλο πρόβλημα με "Ράδιο Αρβύλα"!

Προβληματισμός και γκρίνια μαθαίνω πως υπάρχει τελευταία στον ANT1 για τα χαμηλά νούμερα που παρουσιάζει η prime time ζώνη του σταθμού.

Στην αρένα του ανταγωνισμού θα μπουν από αυτή την Κυριακή η νέα χιουμοριστική σειρά του Μάρκου Σεφερλή Super Mammy ενώ μετά το Πάσχα θέλουν να κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που κάποιοι ακόμη και αυτή την στιγμή θεωρούν στον ΑΝΤ1 ότι είναι λάθος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μετά τα Χριστούγεννα κάποια στελέχη χρεώθηκαν τα χαμηλά νούμερα της «Φάρμας» που βύθισε σχεδόν όλη την prime time ζώνη του σταθμού ακόμη αφού ακόμη και οι «Άγριες Μέλισσες» άρχισαν να πέφτουν αφού έπαιρναν χαμηλό lead in.

Oι διορθωτικές κινήσεις για να σωθεί η prime time δεν απέδωσαν καρπούς και τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης μετά το «Ράδιο Αρβύλα» μοιάζουν με καρδιογράφημα με τα κάτω και τα πάνω του.

Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα και στην πρόταση που έγινε στον Αντώνη Κανάκη ένα μήνα πριν.

Συγκεκριμένα, του προτάθηκε να συνεχίσει το «Ράδιο Αρβύλα» και μετά το Πάσχα ώστε να δίνει ένα δυνατό lead in στον «Εκατομμυριούχο» όπως τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και η εταιρεία παραγωγής επιθυμούν, αφού θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα βοηθούσε το νέο project να έχει ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην μυθοπλασία και στα προγράμματα τον άλλων σταθμών που προβάλλονται στις 21:00.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή «τρόλαρε» τα δημοσιεύματα ότι θα κάνει πρεμιέρα στο φινάλε της σεζόν με τον «Εκατομμυριούχο».

Ο παρουσιαστής μπορεί να είναι το «καλό παιδί» της τηλεόρασης και να μην δημιουργεί προβλήματα στο κανάλι που εργάζεται ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες λένε πως δεν τον χαροποιεί να κάνει πρεμιέρα για λίγες εμφανίσεις.

Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να συνεχίσει μετά το Πάσχα ήταν αρνητική, επικαλούμενος τόσο το συμβόλαιό του που τον θέλει να τελειώνει πριν από το Πάσχα όσο και άλλες υποχρεώσεις.

Εννοείται ότι αυτό δεν κλόνισε τις σχέσεις του με το κανάλι αφού ο Αντώνης Κανάκης για τον ΑΝΤ1 αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του.

Έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού προσπαθούν τώρα να βρουν με τι θα γεμίσουν το κενό που θα δημιουργήσει η απουσία των «Ράδιο Αρβύλα» με τον φόβο πως μπορεί αυτό να λειτουργήσει και ως τροχοπέδη στον «Εκατομμυριούχο» και να μην κάψουν το project πριν βγει.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags