Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Δημόσιο… ξεκατίνιασμα για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Βαριές κουβέντες (ΒΙΝΤΕΟ
Life
| 2022-11-19 11:52:00

Δημόσιο… ξεκατίνιασμα για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Βαριές κουβέντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημόσιο… ξεκατίνιασμα για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Βαριές κουβέντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ηθοποιός δεν χαρίστηκε στη σύζυγό του και της απάντησε κατάλληλος όταν τον πρόσβαλε!

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά είναι παρουσιαστές στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Family Game» και κατά την διάρκεια του δεν είναι λίγες οι φορές που η συζήτησή τους γίνεται λίγο πιο προσωπική.

Αυτό συνέβη και στο τελευταίο επεισόδιο, όταν ένας εκ των παικτών ανέφερε ότι είναι κομμωτής, με την Τσαβαλιά να σχολιάζει πως «δεν θα σε χρειαστεί ποτέ ο Σεφερλής»!

Ο Μάρκος όμως δεν ξέχασε την μπηχτή και λίγο αργότερα, αφού παίκτρια του απάντησε πως ως χόμπι ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική, τόνισε ότι «θα είναι η αγαπημένη σου Έλενα, αφού κι εσύ ασχολείσαι ερασιτεχνικά με την υποκριτική»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 11ο λεπτό:

 

 

Έξαλλη η Τσαβαλιά με Σεφερλή μπροστά σε κάμερα: "Μην τολμήσεις κι έρθεις σπίτι το βράδυ" (BINTEO)

Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν ξεκινήσει εδώ και μια βδομάδα ένα νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 με το Family Game, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να συζητείται.

Στο Family Game κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια όμως, λόγων του… μπουγέλου, η εντυπωσιακή ξανθιά έγινε έξαλλη με τον Μάρκο. Μάλιστα, τον απείλησε πως αν πατήσει το κουμπί και τη βρέξει, να μην τολμήσει να επιστρέψει το βράδυ σπίτι.

Τι έκανε όμως ο Σεφερλής; Τι απάντησε και γιατί τελικά το πάτησε; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 14.40’’:

 

Απίστευτο σκηνικό με τον Σεφερλή - Παίκτης τον ξάπλωσε στο πάτωμα την ώρα της εκπομπής! (Vid)

Ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει καθημερινά το τηλεπαιχνίδι 5χ5 και δίνει το καλύτερό του εαυτό, ενώ πάντα καταφέρνει να… βγάζει γέλιο με τους παίκτες που συμμετέχουν.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια λοιπόν, ένας από τους παίκτες ήταν φυσιοθεραπευτής και ο Μάρκος δεν έχασε την ευκαιρία. Του ζήτησε να του κάνει μασάζ στο κεφάλι και μάλιστα για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα, ξάπλωσε και στο πάτωμα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 9.40'':

 

 

Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα - "Πάγωσε" με τις απαντήσεις ο Μάρκος! (Vid)

Ρεσιτάλ έδωσε μία παρέα στο παιχνίδι 5χ5 του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς κατάφεραν να μην πετύχουν τίποτα σε ερώτηση Γεωγραφίας.

Η ερώτηση του παρουσιαστή ήταν «πείτε μας ένα νησί του Ιονίου που φημίζεται για τις παραλίες του». Η πρώτη απάντηση ήταν η Σαντορίνη, η δεύτερη Χαλκιδική και η τρίτη μετά από ώριμη σκέψη η… Πράγα!

Όπως ήταν λογικό το βίντεο έγινε viral και τα σχόλια… έπεσαν βροχή, αφού οι απαντήσεις έφεραν σε αμηχανία και τον Σεφερλή που ξέσπασε σε λίγα.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών πάντως, απάντησε σχετικά κάτω από το βίντεο: «Θα ήθελα λίγο να ηρεμήσετε και να μην το περνάτε τόσο κατάκαρδα !! Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να έγινε και δώσαμε εκείνες τις απαντήσεις .. μπορεί να το κάναμε επίτηδες για να γίνουμε βαιραλ μπορεί και όντως να μην γνωρίζαμε .. μπορεί να κόλλησε το μυαλό μας !! Εσείς όμως που είστε μορφωμένοι και λυπηθήκατε τόσο πολύ για εμάς ψηφίζετε και φτάσατε την Ελλάδα στο σημείο που είναι ???????????? !! Επειδή είστε σκατοψυχοι και κατακρίνετε και λιθοβολείτε οτιδήποτε δεν σας κάτσει καλα@στ αυτιά μιας κι εσείς είστε ΤΕΛΕΙΟΙ ! ????????????».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags