Facebook Pixel Survivor All Star: Άνω-κάτω το Survivor: Έδιωξαν μετά από έρευνα Δαλάκα-Ασημίνα - Ποιος τις "κάρφωσε" στον Λιανό (Vid)
Life
| 2023-02-01 07:33:00

Άνω-κάτω το Survivor: Έδιωξαν μετά από έρευνα Δαλάκα-Ασημίνα - Ποιος τις "κάρφωσε" στον Λιανό (Vid)

Sportdog Team
Άνω-κάτω το Survivor: Έδιωξαν μετά από έρευνα Δαλάκα-Ασημίνα - Ποιος τις "κάρφωσε" στον Λιανό (Vid)

Τεράστια ανατροπή το βράδυ της Τρίτης στο Survivor All Star, καθώς δύο παίκτριες λένε «αντίο» από το παιχνίδι επιβίωσης...

Οι κανόνες του Survivor σαν παιχνίδι είναι συγκεκριμένοι. Καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και τα συγγενικά πρόσωπα δεν επιτρέπεται. Καμία χρήση κινητού ή άλλης συσκευής.

Μετά τη «βόμβα» που πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτοντας πως είδε στο δάσος την συμπαίκτριά του Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό προκάλεσε αναστάτωση με πολλούς παίκτες να απειλούν με οικειοθελή αποχώρηση ενώ η ίδια η παίκτρια αρνούνταν κάθε κατηγορία με έντονο τρόπο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο προκειμένου το ζήτημα να εξεταστεί από την παραγωγή και να ληφθεί η σωστή απόφαση εφόσον ανακάλυπταν πως αυτό που κατήγγειλε ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αλήθεια.

 
 
 

Στο νέο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star καθώς όπως είπε, μετά από ενδελεχή έρευνα της παραγωγής διαπιστώθηκε πως και οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον “έξω κόσμο”.

«Μετά την πολύ έντονη κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες βράδυ και τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, ήμασταν αναγκασμενοι να διακόψουμε και να αναγκαστούμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο. Επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον αέρα ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε αυτή τη διακοπή και να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Θέλαμε και εμείς να αξιολογήσουμε όλη την κατάσταση και να μην αφήσουμε κάποιες κουβέντες στον αέρα. Όπως βλέπετε απουσιάζουν από το σημερινό συμβούλιο η Ασημίνα και η Κατερίνα Δαλάκα, θέλω να δώσω τον λόγο στον Νίκο Μπάρτζη να μας πει τι ακριβώς συνέβη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος περιέγραψε όσα είδε μέσα στο δάσος λέγοντας πως εκτός από κινητό που είδε την Ασημίνα να κρατά, είδε και την Κατερίνα να κρατά τσιγάρο.

«Φυσικά δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και την Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι.

 

Survivor: Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Ο απόλυτος χαμός απόψε στο Survivor καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου «πιάστηκε» να έχει τηλέφωνο στο παιχνίδι. Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές κι οι παίκτες της μπλε ομάδας αποχώρησαν οργισμένοι από το συμβούλιο.p> 

Ανεξάρτητα από όσα συνέβησαν νωρίτερα με την παραβίαση των κανονισμών, η διαδικασία για τον καθορισμό των τεσσάρων υποψηφίων συνεχίστηκε κανονικά. Έτσι από το συμβούλιο της Κυριακής ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που προέκυψε από την μπλε ομάδα ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος παρά την μικρή παρουσία του στο Survivor, έχει προκαλέσει ήδη αντιπάθειες. Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι η μπλε ομάδα ήταν αυτή που έχασε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι μπλε κλήθηκαν για δεύτερη φορά να ψηφίσουν υποψήφιους από την ομάδα τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο ήταν η Εύη Σαλταφερίδου κι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λόγω μειωμένης απόδοσης στα αγωνίσματα.

Ωστόσο τα δεινά για την μπλε ομάδα δεν τελείωσαν εκεί, αφού έχασαν και το αποψινό αγώνισμα για την ασυλίας με αποτέλεσμα κι οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor να έχουν χρώμα μπλε.

Μετά τον ορυμαγδό με την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι, το συμβούλιο επαναλήφθηκε κι ομάδα αποφάσισε πως η παίκτρια που έπρεπε να βρεθεί δίπλα στους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι η Ρία Κολοβού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags