Facebook Pixel Survivor All Star: Πρωτοφανές περιστατικό στο Survivor - Δίνει Spoiler ο Λιανός - Φήμες για επιστροφή της Δαλάκα! (Vid)
Life
| 2023-02-02 12:42:00

Πρωτοφανές περιστατικό στο Survivor - Δίνει Spoiler ο Λιανός - Φήμες για επιστροφή της Δαλάκα! (Vid)

Sportdog Team
Πρωτοφανές περιστατικό στο Survivor - Δίνει Spoiler ο Λιανός - Φήμες για επιστροφή της Δαλάκα! (Vid)

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές καθώς στο αγώνισμα θα δούμε πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί.

Το Survivor All Star μέχρι στιγμής δικαιώνει απόλυτα τον χαρακτηρισμό ότι είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών. Ήδη πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένας μήνας, δύο παίκτριες, οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από την παραγωγή επειδή χρησιμοποίησαν κινητό.

Οι μεγάλες ανατροπές όμως συνεχίζονται καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, αυτά που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία του Survivor.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ Νίκος Παρτσώλης, το αποψινό αγώνισμα επάθλου δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί λόγω τραυματισμών. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα δύναμης με τις τεράστιες μπατονέτες, αλλά η ένταση και οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν τη νικήτρια ομάδα να φτάσει στο δέκα. Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική ανατροπή. Το αγώνισμα επάθλου με τις μπατονέτες θα ολοκληρωθεί με κάποιον τρόπο. Όμως η ομάδα που θα γευθεί τα πέντε κομμάτια πίτσα δεν θα είναι αυτή που θα κερδίσει. «Άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα πάει στο έπαθλο», είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής του ΣΚΑΪ χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός απαντά για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός σχολίασε όλα όσα είδαμε τις τελευταίες μέρες στο Survivor.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί είχαμε και αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων και προσθέσαμε και μία μέρα και τώρα δεν παίρνουμε ανάσα», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός μετά το περιστατικό που έγινε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν νομίζω να ξαναμπούν. Αυτό είναι μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα, ότι αν προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα με επικοινωνία, αν πιαστεί κάποιος, ζητάμε την αποβολή του από το παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Λιανός για τις δύο κοπέλες και την αποβολή τους από το Survivor.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags