Facebook Pixel Τρελό σενάριο: Για αυτό "έκοψε" Κασάμι ο Σίλβα!
| 2015-09-12 11:10:00

Τρελό σενάριο: Για αυτό "έκοψε" Κασάμι ο Σίλβα!

Τρελό σενάριο: Για αυτό "έκοψε" Κασάμι ο Σίλβα!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Να γιατί δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με Πλατανιά - Ο Σκύλος αποκαλύπτει τις ακούγεται στην πιάτσα!

Είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετούς μήνες το όνομα του Κασάμι δεν βρίσκεται με θετικό πρόσημο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο παίκτης να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με την ομάδα!

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία, μάλιστα, όλοι έλεγαν ότι το μυαλό του ήταν αλλού, δεδομένου ότι ο μάνατζέρ του ήθελε να τον στείλει στη Φιορεντίνα...

Το τελευταίο διάστημα, όμως, υπήρξε μία αλλαγή από όλους: Τόσο από το τεχνικό τιμ, όσο και από τον ίδιο τον παίκτη!

Από τη στιγμή που έμεινε, αποφασίστηκε να υπολογίζεται ξανά και, φυσικά, δηλώθηκε στη λίστα της ΟΥΕΦΑ!

Για αυτό και οι περισσότεροι περίμεναν ότι ειδικά τώρα, που υπάρχει έλλειψη στα χαφ, η παρουσία του στα δύο πρώτα παιχνίδια μετά από τη διακοπή (ειδικά σε εκείνο της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ), είναι δεδομένη!

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ - Παγκίτης η πρώτη "μεταγραφή" του Ολυμπιακού τον Γενάρη!

Αλλά ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά, που προηγείται της Μπάγερν, και θα βοηθήσει για να πιάσουν καλό οι ρυθμό οι παίκτες που θα αγωνιστούν εναντίον των Γερμανών.

Για αυτό και, μοιραία, άπαντες έγραψαν ότι ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον Κασάμι, με την απόφαση να τον κόψει από την αποστολή του ματς με τον Πλατανιά...

Ο Σκύλος, όμως, έχει μία άλλη πληροφορία από του Ρέντη, που ανατρέπει τα δεδομένα.

Ένα σενάριο που "παίζει" και φαίνεται να έχει βάση: Ο Μάρκο Σίλβα όχι μόνο υπολογίζει τον Κασάμι για το παιχνίδι με την Μπάγερν, αλλά τον θεωρεί και το κρυφό του όπλο!

Για αυτό και τον... έκρυψε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, που προηγείται της Μπάγερν και σίγουρα οι Γερμανοί θα έχουν ανθρώπους τους για να το παρακολουθήσουν!

Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, δηλαδή, ο Ελβετός άσος θα είναι βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων και η απουσία από την αποστολή και φυσικά από τον αγώνα με τον Πλατανιά, ήταν ένα κόλπο του Σίλβα για να μη φανερώσει όλα τα όπλα του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags