Facebook Pixel Άρα οι Ιταλοί δεν είναι μαλάκες
Άλλα Σπορ
| 2012-07-27 14:22:00

Άρα οι Ιταλοί δεν είναι μαλάκες

Άρα οι Ιταλοί δεν είναι μαλάκες

Μάλιστα. Πάει η ωραία Βούλα. Θα μείνει στάς Αθήνας. Γιατί; Διότι ...twitάρισε εναντίον των ανθρώπων με μαύρο χρώμα δέρματος.

Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Καλά της έκαναν που την απέκλεισαν. Χίλια τοις εκατο. Αθλητής που υποπίπτει σε τέτοιο ολίσθημα παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει θέση ούτε στο Ολυμπιακό Χωριό ούτε φυσικά στο κουλουάρ του τριπλούν μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το τουιτάρισμα της Ελληνίδας αθλήτριας συνιστά" φαρμακερό βέλος" στην καρδιά του Ολυμπιακού Μηνύματος κι απ αυτή την οπτική η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κατά τη γνώμη μου δεν είχε καν το περιθώριο να το σκεφτεί!!! Η Παπαχρήστου έπρεπε να μείνει στην Αθήνα και(δυστυχώς για κείνη) έμεινε. Τώρα,για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στο Ολυμπιακό Μήνυμα και την απόλυτη εμπορευματοποίηση του είμαι έτοιμος κι ανοιχτός να συζητήσουμε.

Μένοντας πάντως στο θέμα του twitter θέλω να σας πω το εξής: Με το που άκουσα τι συνέβη έφερα αυτόματα στο μυαλό μου μια είδηση που είχαμε ανεβάσει πριν από λίγες ημέρες στο pamesports.gr.

Σύμφωνα μ’ αυτήν, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ διά ροπάλου στους αθλητές και τις αθλήτριες ν ανεβάζουν οτιδήποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Όποιος ανεβάσει κάτι θα τιμωρείται με πρόστιμο 100.000 ευρώ" ανακοίνωσαν. Κοίτα μαλακία, σκέφτηκα όταν το πρωτοδιάβασα. Τελικά αποδείχθηκε ότι οι Ιταλοί δεν ήταν καθόλου μαλάκες. Πολύ σωστά το είχαν σκεφθεί:"Άσε να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο,μικρά παιδιά είναι ,ενθουσιάζονται που θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ,όλο και καμμιά παπαριά θ ανεβάσουν. Κράτα τους δεμένους. Να σκέπτονται την προπόνησή τους και τίποτε άλλο."

Για την ουσία του μηνύματος της Παπαχρήστου σας προτρέπω να διαβάσετε το μπλογκάρισμα του Περπερίδη!! Το προσυπογράφω με τα δύο χέρια όσον αφορά την ηλιθιότητα του περιεχομένου αλλά και το σύγχρονο πρόβλημα της μοναξιάς των ανθρώπων και των κοινωνιών τους. Κι ως προς αυτή την άποψη επιμένω στην αποχή μου απ τα δύο δίκτυα. Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα αυτή,πολιτική και κοινωνική.

Αυτό που θέλω να συμπληρώσω πάντως είναι μια πρόβλεψη που κάνουν όλοι οι ειδικοί του μάρκετινγκ ανά την υφήλιο:Σε λίγα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας διαφήμισης θα το κατευθύνουν το Facebook και το twitter. Άρα πάλι στα φράγκα καταλήγουμε....Αχ Βούλα μου, τι γκάφα έκανες και τι έχασες....

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags