Facebook Pixel Στην άλλη πλευρά του ποταμού
| 2012-08-02 21:32:00

Στην άλλη πλευρά του ποταμού

Στην άλλη πλευρά του ποταμού

Ανάβει φωτιές τελευταία ο Αντώνης Νικοπολίδης με τις συχνές αναφορές του στα όσα έζησε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με αφορμή την προώθηση της αυτοβιογραφίας του. Γράφει ο Χρήστος Κοντός.

Λογικό. Πάντα ιντριγκάρουν οι συζητήσεις που στρέφονται γύρω από τους δύο αντίθετους πόλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, πόσω μάλλον όταν πυροδοτούνται από έναν σημαντικό άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του και με τους δύο.

Ο Νικοπολίδης έπαιξε στον Παναθηναϊκό 15,5 χρόνια και στον Ολυμπιακό περίπου τα μισά, με τη διαφορά ότι η προσφορά του στις δύο ομάδες ήταν αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με το χρόνο που τις «υπηρέτησε». Αν έδωσε πέντε πράγματα στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό έδωσε δέκα, γι' αυτό και η αναγνώριση της προσφοράς του τον έδεσε εν τέλει περισσότερο με τη μία ομάδα κι ας ήταν κομμάτι της άλλης σχεδόν διπλάσιο χρόνο.

Νέο σημείο τριβής ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων ήταν η δήλωση του Νικοπολίδη που επιβεβαίωνε στα λόγια αυτά που όλοι βλέπαμε στην πράξη: ότι παρότι αγωνίστηκε για 15,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μέσα στην Παιανία έγινε ό,τι έγινε στο χώρο του ποδοσφαίρου, αυτός και η οικογένειά του είναι πλέον οπαδοί του Ολυμπιακού. Είναι λόγια που δεν περνούν στο ντούκου, γι' αυτό και έχουν σηκώσει πολλή σκόνη κι ας έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια από τότε που έγινε αυτή η μετακίνηση και λογικά ο απόηχός της θα έπρεπε να έχει σβήσει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags