Facebook Pixel Μεγαλύτερος και πιο δίκαιος κριτής είναι ο κόσμος
| 2013-12-16 13:32:00

Μεγαλύτερος και πιο δίκαιος κριτής είναι ο κόσμος

Μεγαλύτερος και πιο δίκαιος κριτής είναι ο κόσμος

Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για το αν είναι αυστηρή ή δίκαιη η κριτική που ασκείται στην ΑΕΚ για τις φετινές εμφανίσεις της. Μεγαλύτερος και πιο δίκαιος κριτής, όμως, είναι πάντα ο κόσμος. Ο θεατής, ο «πελάτης», ο οπαδός.

Στην Ενωση δεν θα μπορούσαν να έχουν κανένα παράπονο από τη στήριξη των φιλάθλων τους και φέτος. Απέναντι σε ομάδες γειτονιάς, απέναντι σε αντιπάλους που δεν υπάρχουν στον χάρτη, οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν πάντα εκεί. Χθες, ωστόσο, υπήρξε μια από τις μικρότερες προσελεύσεις σε ματς της Ενωσης και το σπουδαιότερο: ήρθαν και οι πρώτες αποδοκιμασίες.

Τα σφυρίγματα στο ημίχρονο, όταν η ΑΕΚ δεν είχε τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα Βάρης και έμοιαζε μπλοκαρισμένη, ήταν μήνυμα για τη συνέχεια. Πως απαιτείται απ' όλους σοβαρότητα και συγκέντρωση, εμφανίσεις ανάλογες των απαιτήσεων της ΑΕΚ για να συνεχιστούν τα πάρτι.

Το βάθος του πάγκου και η μία αλλαγή

Με δεδομένη την απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΚ, φαντάζει εύλογο πως αργά ή γρήγορα η κουβέντα θα μεταφερθεί στην ομάδα της νέας σεζόν. Και είναι γεγονός πως ήδη η σκέψη εδώ και καιρό αφορά το πόσοι από τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ θα είναι και τη νέα σεζόν. Ο Δέλλας, πάντως, έδειξε χθες κάποιες από τις σκέψεις του κάνοντας μόνο μια αλλαγή σε όλο το παιχνίδι (και τι αλλαγή, αφού του έδωσε τη νίκη).

Η μία ανάγνωση είναι πως δεν είχε λόγο να το πράξει, καθώς οι παγκίτες παίζουν σε θέσεις που δεν υπήρχε ανάγκη. Ο Σταθάκης (στόπερ), ο Τσουκαλάς (δεξί μπακ), οι Παυλής και Τσεβάς (επιθετικοί), ο Ντούνης (δεύτερος τερματοφύλακας) και ο Κάτσικας (χαφ). Ισως ο τελευταίος να είχε θέση, μόνο που ως τώρα δεν έχει καν λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οπότε, η δεύτερη ανάγνωση, πως έτσι κι αλλιώς αυτό το ρόστερ είναι υπηρεσιακό, φαίνεται πως υπερτερεί ξεκάθαρα.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags