Facebook Pixel Λένε για εκείνους...
Life
| 2011-08-23 14:50:00

Λένε για εκείνους...

Λένε για εκείνους...

Ο Βόλος έχρισε μεγαλομέτοχο τον Βασίλη Καρρά, η Καβάλα βγάζει λάδι τον Μάκη Ψωμιάδη κι οι υπόλοιπες 5 ομάδες ευελπιστούν να πάρουν τις άδειες. Θα τα καταφέρουν; Αργά το βράδυ η απόφαση...

Κατατέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από τις 7 ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, ΠΑΣ) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν στους φακέλους τους, προκειμένου να τους δοθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Πλέον η απόφαση αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αργά το βράδυ.

Η Καβάλα ζήτησε και απολογήθηκε για πέντε λεπτά στην Επιτροπή με τον Σταύρο Ψωμιάδη να υποστηρίζει ότι δεν έτρεχε την ομάδα ο πατέρας του, αλλά ο ίδιος ("κλικ" εδώ για ρεπορτάζ), ενώ ο ο Ολυμπιακός Βόλου υποστήριξε ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι πλέον ο Βασίλης Καρράς! ("κλικ" εδώ για ρεπορτάζ).

Aξίζει να σημειωθεί οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια θα υποβιβαστούν αυτομάτως στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!

Από εκεί και πέρα, ο χορός των σημερινών συνεδριάσεων είχε αρχίσει από τις 11 το πρωί με το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο ψήφισε ομόφωνα το νέο αυστηροποιημένο κώδικα για το ποδόσφαιρο ("κλικ" εδώ για ρεπορτάζ).

Αντίθετα, το Δ.Σ. και η Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του πατέρα του Απόστολου Παπουτσάκη ("κλικ" εδώ για περισσότερα), ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για να εκλεγεί πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής.

Εξάλλου, στις 15:30 είναι η προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, όπου ύστερα από εντολή της Πολιτείας θα αποφασιστεί η αναστολή μέχρι νεωτέρας στις επιχορηγήσεις των διοργανώτριων αρχών των πρωταθλημάτων, λόγω του σκανδάλου με τα στημένα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags