Facebook Pixel ΡΑΚΟΣ... Ο Γιώργος Γεωργίου στην κηδεία του γιου του (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-01-25 17:13:00

ΡΑΚΟΣ... Ο Γιώργος Γεωργίου στην κηδεία του γιου του (ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΑΚΟΣ... Ο Γιώργος Γεωργίου στην κηδεία του γιου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον γνωστό δημοσιογράφο αγνώριστο και συντετριμμένο στην κηδεία του αγαπημένου του γιου, Τάσου... Τα συγκινητικά λόγια που είπε στην κάμερα

Ο γιος του αθλητικογράφου, που έπασχε από σπάνια ασθένεια, ξεψύχησε την Κυριακή, στην Μονάδα Εντατικης Θεραπείας στο Τζάννειο, όπου μεταφέρθηκε μετά από εγκεφαλικό.

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον Τάσακα! Η κλάση του ήταν τεράστια. Τον βρήκε αυτή η ατυχία της ασθένειας, ένα παιδί στο ενάμιση εκατομμύριο… Το όνειρό του ήταν να γίνει σκηνοθέτης, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει γιατί ήταν σε αναπηρική πολυθρόνα. Ήταν αγαπητός, είτε τον ήξεραν, είτε όχι», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri, ο Γιώργος Γεωργίου.

Με τον πόνο «ζωγραφισμένο» στην εξωτερική του εμφάνιση, συνέχισε: «έφυγε… έφυγε… Όταν έπαθε το εγκεφαλικό, η πίεσή του πήγε δύο! Μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός και η καρδιά του όσο αντέξει, αλλά δεν άντεξε πολύ, μία εβδομάδα. Η ασθένεια του στέρησε τα πάντα. Το μόνο καλό είναι ότι, όπως τον είδα τώρα, ήταν ήρεμος και όμορφος!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags