Θανάσης Κολιτσιδάκης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής άσος του ΟΦΗ, του Απόλλωνα, του Παναθηναϊκού που όμως δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου του Βορρά.

Τα δύο τελευταία χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Παρακολούθησα τον αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Γαλλία. Αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Έχει παίκτες καλούς που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Θέλουμε βεβαίως μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Πετύχαμε δύο γκολ απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Αυτοί οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πιστεύω στην πρόκριση της εθνικής ομάδας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ομάδες όπως το Καζακστάν, το Λουξεμβούργο ή η Γεωργία που θα τεθούν αντιμέτωπες της εθνικής ομάδας, δεν πιστεύω ότι μπορούν να μας βάλουν εμπόδια για την παρουσία μας στην τελική φάση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Όσο για το ελληνικό Πρωτάθλημα, επικρατεί επιτέλους, έντονος ανταγωνισμός. Το βλέπουμε και στην Ευρώπη με την πορεία των ομάδων. Αυτό είναι το καλύτερο Πρωτάθλημα, με διαφορά μάλιστα, των τελευταίων ετών

Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ. Τον έχω στην καρδιά μου. Δεν μπόρεσε ποτέ να αγωνιστώ στον Δικέφαλο. Δεν έτυχε να παίξω. Όντως ήμουν στην υποδοχή του ΠΑΟΚ, για να χαιρετήσω τον φίλο μου, τον Μπάνε Πρέλεβιτς για την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ο Πρέλεβιτς είναι ένας τεράστιος παίκτης. Έτσι αισθάνθηκα τότε, και έτσι έπραξα. Ναι, παρότι ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού, ήθελα να είμαι κοντά στον ΠΑΟΚ και στην υποδοχή. Κάποιες από τις εφημερίδες της εποχής, με είχαν κατηγορήσει για αυτή την ενέργειά μου. Όμως δεν μετανιώνω για ότι κάνω. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, πρέπει όμως να έχει μεγάλη διάρκεια στην απόδοσή του, έως το τέλος. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος με τις ομάδες της Αθήνας", είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρνήθηκε να πάει Ολυμπιακό Β’, τον... διώχνει ο Μαρτίνεθ - Χρυσό 4ετές συμβόλαιο - "Μπάχαλο" και με Σολμπάκεν!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr