Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!
| 2023-11-21 23:54:00

Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!

του Μέλιου Δημητριάδη
Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!

Κωμωδία για να μη στεναχωρήσουν την Original από ΕΠΟ, ΑΕΚ και Αστυνομία. Αυτό που συμβαίνει στην Opap Arena δεν το έχουμε δει ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε στη Λεωφόρο, ούτε καν στο ΟΑΚΑ τα προηγούμενα χρόνια...

Ωραίο το πανί respect (στους κάφρους) στην άδεια εξέδρα και η ντροπή συνεχίζεται. Για ένα ακόμη παιχνίδι  της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια το πέταλο που όταν παίζει η ΑΕΚ κάθονται οι οργανωμένοι της έμεινε κλειστό. Και η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πάλι sold out. Τελικά όπως φαίνεται για κάποιο λόγο απαγορεύεται η ολοκληρωτική πληρότητα αυτού του γηπέδου παρά μόνο όταν παίζει η ΑΕΚ.

Το ίδιο έγινε και με την Ολλανδία και είχαμε ακούσει τότε τις γνωστές δικαιολογίες και από την ΕΠΟ και από την ΑΕΚ και από την αστυνομία για τους περίφημους λόγους ασφαλείας που κράτησαν κλειστό το πέταλο. Τότε από την ομοσπονδία τουλάχιστον είχε τονιστεί ότι στο ματς με την Γαλλία αυτό δεν θα γινόταν ξανά. Και ω του θαύματος έπεσε έξω η ΕΠΟ. Πάλι κολοβό από κόσμο το γήπεδο. Και η κακόμοιροι  έσπευσαν να διαρρεύσουν ότι τόσοι η ΑΕΚ όσο και η ομοσπονδία ήθελαν διακαώς να γεμίσει με κόσμο το συγκεκριμένο πέταλο αλλά η κακιά αστυνομικά δεν το επέτρεψε για λόγους ασφαλείας.

Ντρέπεται και η  ντροπή νούμερο 2. Ας ανακοινώσουν λοιπόν αυτή την ιδιότυπη βολεψιά και η ΑΕΚ και η ΕΠΟ και η αστυνομία ότι για να μην παρεξηγηθούν τα καλόπαιδα  της Οριτζιναλ έχουν διαλέξει να το παίρνει πάνω του ο πιο απρόσωπος θεσμός από τους τρεις και να είναι όλοι ( εκτός της πλειοψηφούσας ελληνικής κοινής γνώμης ) ευχαριστημένοι. Όλα τα αλλά είναι λόγια του αέρα και υπεκφυγές για να δικιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Σε όλα τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας εκτός από ένα ( αυτό με την Ιρλανδία) το συγκεκριμένο πέταλο έμεινε κλειστό. Ίσως κάτι να έγινε σε αυτό το ματς και να αποφασίστηκε να μην…. μαγαριστεί άλλη φορά το… ιερό πέταλο της Οριτζιναλ. Ακόμη και όταν έπαιζε η εθνική με ομάδες που δεν είχαν καθόλου κόσμο για να υπάρχουν λόγοι ασφαλείας. Το πιο φοβερό όμως είναι ότι ενώ από την έναρξη της λειτουργίας του γηπέδου υπάρχει ειδική εξέδρα που έχει προβλεφθεί να κάθονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί είτε παίζει η ΑΕΚ, είτε η εθνική ως δια μαγείας στα δυο τελευταία ματς με Ολλανδία και Γαλλία οι ελάχιστοι Ολλανδοί και Γάλλοι που ήρθαν επιλέχθηκε να καθίσουν στην ακριβώς απέναντι μεριά. Λες και κάποιος επίτηδες τους τοποθετεί εκεί και όχι εκεί που είχε προβλεφθεί να κάθονται οι φιλοξενούμενοι , για να υπάρχουν λόγοι ασφαλείας ( εδώ γελάμε) ώστε να μένει κλειστό το πέταλο των οργανωμένων. Και μάλιστα χθες ήταν ακόμη πιο πρωτότυποι. Άνοιξαν ένα μέρος του πάνω διαζώματος του πέταλου αλλά όχι το κάτω. Στα ψηλά μάλλον η ασφάλεια επιτυγχάνεται πιο εύκολα. Εκτός και αν πράγματι το μεγάλο πρόβλημα είναι τα αυτοκόλλητα στο πλεξιγκλάς του κάτω κομματιού. Μας ξεπερνάει η πραγματικότητα….

Σε αυτή την κωμωδία είτε το θέλουν είτε όχι συμμετέχουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι τρεις εμπλεκόμενοι. Και η ΑΕΚ που προφανώς  δεν θέλει να στεναχωρήσει τα καλόπαιδά της και η ΕΠΟ που προφανώς δεν θέλει να στεναχωρήσει την ΑΕΚ και η αστυνομία που δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν. Μην μας δουλεύουν όμως όλους με τις αστειότητες ειδικά όταν πρόκειται για την εθνική.

Και στο Καραϊσκάκη έπαιζε χρονιά η εθνική και στην Λεωφόρο επίσης για καιρό και στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ποτέ δεν είχαν προτεραιότητα οι κάφροι από όλους τους άλλους Έλληνες φίλαθλους. Αν είναι να επιλέξουμε τον αποκλεισμό θέσεων για να βολεύονται οι κάθε λογής «υπέροχοι λαοί» των ομάδων ανάλογα σε ποιο γήπεδο παίζουμε, τότε αστό να πάει στο διάολο… καλυτέρα.

Και το πρώτο ανάθεμα θεσμικά πάει στην ΕΠΟ. Αν είναι να διαλέγεις έδρα για να κονομήσει το κατιτίς  η κάθε ΑΕΚ ή ο κάθε Ολυμπιακός παλιότερα, τουλάχιστον να το κάνεις με κάποιους όρους λογικοφανειας απέναντι στους πολύ περισσοτέρους φιλάθλους που …καμία σκασίλα δεν έχουν αν στεναχωρηθούν οι κάφροι της ΑΕΚ του Ολυμπιακού η της κάθε ομάδας που δίνει το γήπεδο της. Ποτέ μην σώσει και το δώσεις.

Έτσι κι αλλιώς οι διοικήσεις των ομάδων το παιχνίδι με τους στρατούς που βαπτίζονται υπέροχος λαός το έχουν χάσει από χρόνια. Αυτοί βαράνε τα νταούλια και οι ΠΑΕ χορεύουν. Αλλά ρε απίθανοι αφήστε τουλάχιστον όταν παίζει η εθνική να ασχολούνται κάπως οι υπόλοιποι. Αυτοί που έχουν σιχαθεί τους οπαδικούς στρατούς και τους σφουγκοκωλάριους τους.  Κάντε τουλάχιστον αυτό….

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags