Facebook Pixel Στο... περίμενε ο Λουτσέσκου ενόψει ρεβάνς με Μπριζ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 00:42:00

Στο... περίμενε ο Λουτσέσκου ενόψει ρεβάνς με Μπριζ

Sportdog Team
Στο... περίμενε ο Λουτσέσκου ενόψει ρεβάνς με Μπριζ

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη βελγική ομάδα, έχοντας πάντως πράγματα να περιμένει όσον αφορά τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους.

ΠΑΟΚ: Ενώ οι Ίγκορ Τιάγκο, Ντε Κάιπερ αλλά και Μέχελε τίθενται εκτός διάθεσης του Νίκι Χάγιεν, για τη ρεβάνς της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας συμπλήρωσης καρτών, ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εντοπίζει μόνο ένα ερωτηματικό.

Ο λόγος για τον Τόμας Μουργκ που προ λίγων ημερών είχε προσβληθεί από ίωση και επί της ουσίας στάθηκε εμπόδιο στο ταξίδι του στο Βέλγιο, έχοντας αντ΄αυτού στη διάθεσή του τον Τάισον, που έμεινε εκτός δράσης για τους ίδιους λόγους με ΑΕΚ.

Ένας μέσα, ένας έξω για τον ΠΑΟΚ στο Μπριζ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ενεργοποιεί εκ νέου τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στην αρχική σύνθεση κατόπιν του σύντομου διαστήματος της απουσίας του.

Επί του παρόντος, μένει να φανεί η κατάσταση του Τόμας Μουργκ ενόψει ρεβάνς με τους «ασπρόμαυρους» να στρέφουν τα βλέμματά τους στην επάνοδο του Αυστριακού εξτρέμ, με την υποσημείωση πως το ιατρικό δελτίο αναγράφονται σταθερά οι Ιβάν Νάσμπεργκ (σ.σ μαζί με τον Ζόαν Σάστρε έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας) και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμπαίκτης" σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης ο Μαρινάκης - Γήπεδο, ρόστερ, προπονητικό... ολόκληρη πολιτεία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags