Facebook Pixel Πόνεσε πολύ! Σπόντες των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Βασιλόπουλο μετά την κατάθεση τροπολογίας
| 2017-04-08 19:15:00

Πόνεσε πολύ! Σπόντες των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Βασιλόπουλο μετά την κατάθεση τροπολογίας

Πόνεσε πολύ! Σπόντες των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Βασιλόπουλο μετά την κατάθεση τροπολογίας

Μέχρι και υπονοούμενα για το οικόπεδο που ανήκει στην Ένωση άφησαν τα φιλικά, στον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Μέσα.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι μετά την κατάθεση στη βουλή της ειδικής τροπολογίας από την κυβέρνηση, για τις υψομετρικές μελέτες, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες και την υπογράφουν 5 Υπουργοί.

Επίσημη αντίδραση από πλευράς του δήμου δεν είχαμε την Παρασκευή, δεδομένης της αρνητικής διάθεσης της τοπικής ηγεσίας στην υπογραφή των υψομετρικών μελετών. Γιατί με αυτήν την αλλαγή, η ΑΕΚ θα μπορέσει να λάβει την υψομετρική μελέτη δίχως την έγκριση του Δήμου, να ολοκληρώσει το φάκελο και να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την έναρξη των εργασιών και την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς.

Η κατάθεση τροπολογία πόνεσε πολύ κάτι που φάνηκε από τα τοπικά ΜΜΕ πυ στηρίζουν τον Άρη Βασιλόπουλο. Αυτά λοιπόν μόνο... ανάθεμα δεν έριξαν για τις εξελίξεις που θα τρέξουν άμεσα, αφού το νομοσχέδιο έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, κάτι που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί άμεσα, μέσα στο 10ήμερο θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και είναι πιθανό, σύμφωνα με τις αισιοδοξότερες προβλέψεις, η ΑΕΚ να έχει την άδεια για τις εργασίες εντός Απριλίου, αν και ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιά Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM υποστήριξε, ότι τα έργα θα ξεκινήσουν Ιούνιο.

Σε αυτά που έγραψαν τα Μέσα που πρόσκεινται στον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας υπάρχει μέχρι και σπόντα για το οικόπεδο της ΑΕΚ. Γράφτηκε κάπου, ότι «έχει παραχωρηθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ», λες και δεν είναι ο σύλλογος ιδιοκτήτης του χώρου...

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία των δημοσιευμάτων:


Κρίσεις Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Η γιέσμεν μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ έφερε στη βουλή τη φωτογραφική (ν)τροπολογία για το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ) - Τροπολογία - Αιτιολογική έκθεση - Έκθεση ΓΛΚ

Κατατέθηκε η φωτογραφική (ν)τροπολογία για χατίρι των επιχειρηματικών συμφερόντων, που έχουν βάλει στο μάτι για εκμετάλλευση το οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Πως η νομιμότητα περνάει στη παρανομία με νομότυπο τρόπο

Ακόμη μια φορά αποδείχτηκε πως οι κυβερνήσεις υπάρχουν και κινητοποιούνται άμεσα για να δώσουν λύσεις, μόνο σε ότι δυσκολεύει τις επιδιώξεις του μεγάλου κεφάλαιου. Αυτή είναι η… ισότητα απέναντι στο νόμο.

Κόσμος Νέας Φιλαδέλφειας

«Με την προτεινόμενη διάταξη…»

«Καλύπτεται», λέει, «η ενδεχόμενη αδυναμία δομών με αρμοδιότητες τοπικής κλίμακας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν εγκαίρως σε εύλογο χρονικό διάστημα σε εγκριτικές διαδικασίες για την υλοποίηση σύνθετων έργων δημόσιας χρήσης μεγάλου ενδιαφέροντος».

Αυτά λέτε να ψηφίσετε και δεν ντρέπεστε, μωρέ;

Τις αντιρρήσεις του Δήμου μα και της Περιφέρειας τις βαφτίζετε «ενδεχόμενη αδυναμία δομών με αρμοδιότητες τοπικής κλίμακας» – και το παίρνετε το θέμα επάνω σας μια και όλα εσείς τα ξέρετε και καλά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags