Facebook Pixel Σκέψη για λύση συμβολαίου σε ξένο άσο τον Γενάρη!
| 2014-10-07 11:00:00

Σκέψη για λύση συμβολαίου σε ξένο άσο τον Γενάρη!

Σκέψη για λύση συμβολαίου σε ξένο άσο τον Γενάρη!

Ποιος έμπειρος ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού", που δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα, είναι αρκετά πιθανό να αποδεσμευτεί και στη θέση του να γίνει μεταγραφή;

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για μεταγραφές αλλά στον Παναθηναϊκό εξετάζουν από τώρα το ενδεχόμενο της μεταγραφικής ενίσχυσης. Κάνει "μπαμ", άλλωστε, πού "πονάει" η ομάδα και πού πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, λοιπόν, ότι οι Πράσινοι θα κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ανάγκη από έναν γκολτζή και αυτό φαίνεται τώρα που απουσιάζει ο Μάρκους Μπεργκ και δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του.

Ο Μλάντεν Πέτριτς δείχνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος στη γραμμή κρούσης από τη στιγμή που απουσιάζει το "βαρύ πυροβολικό" του Τριφυλλιού. Μπορεί το καλοκαίρι να υπήρχε η εκτίμηση στο "πράσινο" στρατόπεδο ότι ο Κροάτης άσος θα βοηθούσε αρκετά φέτος τους Πράσινους, ωστόσο μέχρι στιγμής πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε 580 λεπτά συμμετοχής.

ΣΚΑΕΙ "βόμβα" με Αμπέντ! Ποια ελληνική ομάδα τον κλέβει από τον Παναθηναϊκό; Διάβασε   ΕΔΩ 
 

Το φοβερό είναι ότι ο Κροάτης έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή του (είναι ο δεύτερος επιθετικός σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Καρέλη) αλλά παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να πείσει ότι μπορεί παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο.

Το συμβόλαιο του 33χρονου φορ λήγει αυτό το καλοκαίρι και, όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, είναι πολύ πιθανό οι Πράσινοι να εξετάσουν τον Δεκέμβριο το ενδεχόμενο να λύσουν πρόωρα τη συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή. Ειδικά αν συνεχίσει στα ίδια επίπεδα απόδοσης και από τη στιγμή που υπάρχει πρόθεση απόκτησης ενός επιθετικού, αναμένεται να πέσει στο τραπέζι η πιθανότητα αποδέσμευσης του διεθνούς Κροάτη.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι δεν αναμένεται να παρεκκλίνουν της πολιτικής τους όσον αφορά τις μεταγραφές. Θα κυνηγήσουν κάποια ευκαιρία τον Γενάρη με έναν ελεύθερο επιθετικό ή θα κινηθούν για κάποιο δανεισμό με οψιόν αγοράς. Δεν υπάρχει, δηλαδή, καμία περίπτωση να αγοράσουν παίκτη για τη θέση μιας και υπολογίζουν πολλά και στην επιστροφή του Μπεργκ.  

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα κάνει σεξ με νεότερο άνδρα στην μπανιέρα! Το βίντεο που σαρώνει ΕΔΩ 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags