Facebook Pixel Ο Ευθύμης Ρεντζιάς στο «Pick n Roll» του OTE TV
Life
| 2014-11-24 18:32:00

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς στο «Pick n Roll» του OTE TV

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς στο «Pick n Roll» του OTE TV

Τον Ευθύμη Ρεντζιά σε μία σπάνια συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, φιλοξενεί το Pick n Roll με τον Βασίλη Σκουντή την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 21.00, στο OTE SPORT 4HD.

Ο Κώστας Κατέβας βρέθηκε στα Τρίκαλα και «ανέκρινε» τον πρώην διεθνή σέντερ, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της καριέρας του, αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε δίπλα στον Άλεν Άιβερσον στους Σίξερς, αλλά και στην παρουσία του στον τελευταίο αγώνα του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ εξέφρασε την πικρία του για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Επίσης στο Pick n Roll αυτής της εβδομάδας, ο Ρομέιν Σάτο της Βαλένθια εκφράζει στον Άρη Μπάρκα τη νοσταλγία του για τα χρόνια που έζησε στον Παναθηναϊκό, ενώ ο αιώνιος έφηβος του Ελληνικού μπάσκετ Κώστας Χαραλαμπίδης εξηγεί πώς στα 39 του χρόνια, εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο Θανάσης Ασπρούλιας παρουσιάζει το success story του Προμηθέα Πατρών και του αυτοδημιούργητου ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Λιόλιου.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα ενημερωθούν και για όλες τις… ελληνικές εξελίξεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με εντυπωσιακά πλάνα από τους Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Κουφό και Καλάθη, αλλά και για το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags