Facebook Pixel Σκληρές αλήθειες για ΠΑΟΚ: "Έχει ξεφύγει η κατάσταση"!
| 2016-02-16 21:19:00

Σκληρές αλήθειες για ΠΑΟΚ: "Έχει ξεφύγει η κατάσταση"!

Σκληρές αλήθειες για ΠΑΟΚ: "Έχει ξεφύγει η κατάσταση"!

Παλαίμαχος άσος τα... χώνει σε παίκτες και Τούντορ. Ποιον αποθεώνει και γιατί;

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, και αναφέρθηκε στις ευθύνες που υπάρχουν για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καπετανόπουλου:

 

Για το αν άλλαξε η εικόνα του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα: «Δεν έχει αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι καλό αυτό που παρουσιάζει η ομάδα και δεν το λέμε μόνο εμείς αυτό. Κάτι δεν γίνεται καλά μέσα στην ομάδα και στα αποδυτήρια. Η οργάνωση παίρνει 20 με άριστα το 10. Το αγωνιστικό τμήμα κάπου έχει πρόβλημα. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας είναι οι αρμόδιοι. Εμείς απ’ έξω δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει».

 

Για τις ευθύνες του προπονητή: «Πάντα έχει μερίδιο ευθύνης. Είμαι κατά του να αλλάζουν γρήγορα οι προπονητές σε μια ομάδα και ειδικά στις μεγάλες ομάδες που η πίεση είναι μεγαλύτερη. Αλλά όλοι πρέπει να ξέρουν που πηγαίνουν και τι έχουν να κάνουν. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και σαφώς η εικόνα που παρουσιάζει είναι έργο του προπονητή της ομάδας που δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Που αυτή είναι η δουλειά του».

 

Για την υπομονή που πρέπει να κάνει ο κόσμος: «Κάθε χρόνο λέμε πάμε για την επόμενη χρονιά. Είναι κουραστικό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που έχει κάνει υπομονή τόσα χρόνια, και δεν ξέρω πως μπορεί να συνεχίσει. Το θετικό είναι η οργάνωση που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να γίνει, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα».

 

Για τους ποδοσφαιριστές: «Όσο και να μην το δέχονται κάποιοι για την πίεση. Δεν έχουν την πίεση που είχαμε εμείς. Δεν υπάρχει η ομοιογένεια που υπήρχε σε εμάς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια είτε παίζει με τον Ολυμπιακό είτε με την τελευταία ομάδα. Αυτό το πρέπει είναι βαρύ και φαίνεται από τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Στους παίκτες φάνηκε ότι έκαιγε η μπάλα. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να σηκώσουν ανάστημα κάποια παιδιά και δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα».

 

Για το ότι πλέον δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες στις ομάδες: «Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει. Ακόμα και στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό οι Έλληνες είναι πολύ λίγοι. Είναι άλλη κουβέντα εκεί βέβαια. Εμείς ήμασταν αρκετά χρόνια στην ομάδα, ψηθήκαμε στα δύσκολα. Ίσως να αργήσαμε και εμείς να καταλάβουμε που παίζουμε, αλλά στην πορεία είχαμε τον χρόνο να καταλάβουμε που είμαστε. Τώρα ίσως να μην έχουν συνειδητοποιήσει που είναι. Ειδικά οι ξένοι περνάνε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να προσαρμοστούν. Αυτό έχει να κάνει και με το προπονητικό επιτελείο. Ο προπονητής είναι που θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές, που τους δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για να καταλάβουν και που έχουν έρθει, αλλά και που παίζουν».

 

Για το γκολ του εναντίον του Ολυμπιακού: «Δεν έβαζα και πολλά γκολ. Σε εκείνο το παιχνίδι ήθελα να βγω στο ημίχρονο. Με είχε πατήσει ο Ιωαννίδης στον αστράγαλο, είχα σοβαρό τραυματισμό. Είχα μια τρύπα στο πόδι. Είχαμε δεχτεί κόκκινη κάρτα και παίζαμε με δέκα. Ήταν πολύ καλός προπονητής ο Άρι Χάαν. Το να είσαι προπονητής δεν αρκεί να ξέρεις το ποδόσφαιρο, χρειάζεται και άλλα στοιχεία. Ο συγκεκριμένος είχε πολλά προσόντα, αλλά κάπου τα χαλούσε μετά. Το ίδιο ήταν και ο Στέφενς. Ο νοών νοείτω. Σαν προπονητής πάντως ο Χάαν ήταν πολύ καλός».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags