Facebook Pixel Ελλάδα - Αγγλία... συμμαχία!
| 2017-03-04 14:06:00

Ελλάδα - Αγγλία... συμμαχία!

Ελλάδα - Αγγλία... συμμαχία!

Με μία τριάδα άσων από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αγγλική Premier League θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα.
 

Στόουκ - Μίντλεσμπρο

Βαριά ήττα υπέστη στο Λονδίνο η Στόουκ, με 4-0 από την Τότεναμ. Δέχτηκε όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχώς για την ίδια, το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Αυτό που ενδιαφέρει τους «πότερς» είναι να τερματίσουν και φέτος μέσα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, κάτι που συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια που ο Μαρκ Χιουζ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία. Από την άλλη πλευρά, στενεύουν συνεχώς τα περιθώρια για τη Μίντλεσμπρο. Η ήττα με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας την έφερε ισόβαθμη με τους Λονδρέζους και βρίσκεται εκτός της ζώνης υποβιβασμού λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η νίκη αγνοείται επί εννέα αγωνιστικές (τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες), ενώ το επιθετικό πρόβλημα είναι έντονο, με την ομάδα να έχει πετύχει μόλις δεκαεννέα γκολ, επίδοση που είναι η χειρότερη στην κατηγορία. Η Στόουκ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα κόντρα στην Τότεναμ και έχει τα φόντα να τα καταφέρει στην έδρα της και εκμεταλλευόμενη το επιθετικό πρόβλημα της Μίντλεσμπρο. Σε λογικές αποδόσεις ο άσος.

Στόουκ - Μίντλεσμπρο 1 (2.00)

Σουόνσι - Μπέρνλι

Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε, η Σουόνσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 3-1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Πάντως, για άλλη μια φορά η ομάδα του Πολ Κλέμεντ έδειξε καλά στοιχεία. Το ματς με την Μπέρνλι είναι ένας από τους... τελικούς που έχουν μπροστά τους οι Ουαλλοί, προκειμένου να κρατηθούν στην κατηγορία. Αυτός είναι και ο λόγος που έγινε έκκληση στους οπαδούς των «κύκνων» να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο. Από την άλλη, μόλις τον δεύτερο φετινό εκτός έδρας βαθμό της απέσπασε η Μπέρνλι, μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Χαλ. Η διαφορά εννιά βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού παρέχει μέχρι στιγμής ασφάλεια στην ομάδα του Σον Ντάιτς, όμως ο τελευταίος θέλει επιτέλους μία νίκη μακριά από το «Τερφ Μουρ». Ποια είναι η επιλογή μας; H βελτιωμένη παρουσία της Σουόνσι από τότε που ανέλαβε ο Πολ Κλέμεντ την τεχνική ηγεσία, σε συνδυασμό με την προβληματική εκτός έδρας παρουσία της Μπέρνλι, δίνουν προβάδισμα στον άσο. Αλλωστε, πρέπει να συνυπολογιστεί και το υψηλό κίνητρο των γηπεδούχων.

Σουόνσι - Μπέρνλι 1 (2.00)

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός

Το προηγούμενο Σάββατο ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ με αντίπαλο την Κέρκυρα εκτός έδρας. Κακό παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Κυριακίδη να αποκρούσει πέναλτι στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Πρώτο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από δύο σερί ήττες και ένα από τα λίγα που έχει πετύχει ο σύλλογος του Αγρινίου εντός 2017. Όσο για τον Λεβαδειακό; Την προηγούμενη Κυριακή επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23ο λεπτό αλλά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 39΄. Πίεσε για το δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος και το πέτυχε στο 57ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μιλιάζες. Ο Παναιτωλικός δεν έχει καθαρίσει ακόμα με την παραμονή αλλά μπορεί να το κάνει σήμερα απέναντι στην χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Η πληρότητα στην αποστολή των γηπεδούχων ενισχύει την περίπτωση του άσου.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 1 (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags