Facebook Pixel "Τρελαμένος" ο Σαββίδης μετά την ΑΕΚ - Ζήτησε εξηγήσεις και έδωσε συγκεκριμένες εντολές!
| 2017-05-16 17:51:00

"Τρελαμένος" ο Σαββίδης μετά την ΑΕΚ - Ζήτησε εξηγήσεις και έδωσε συγκεκριμένες εντολές!

"Τρελαμένος" ο Σαββίδης μετά την ΑΕΚ - Ζήτησε εξηγήσεις και έδωσε συγκεκριμένες εντολές!

Απαιτητικός και προστακτικός!

Αυτές είναι οι δύο λέξεις που περιγράφουν με παραστατικότητα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Ιβάν Σαββίδης την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ.

Ο Σαββίδης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου είχε ζητήσει από τον Ίβιτς και τους παίκτες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Μετά το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, είδε πως χάθηκε το πλεονέκτημα που είχε η ομάδα, όχι όμως και ο τελικός στόχος. Απομένουν πέντε παιχνίδια και σε αυτά ο ΠΑΟΚ καλείται να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο για να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Ο Σαββίδης στις συζητήσεις που είχε με τους επιτελείς του (Ίβιτς, Μίχελ), άσκησε κριτική για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Ζήτησε άμεση βελτίωση και πρωτιά στα πλέι οφ. Ενημερώθηκε για αρκετά θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα, έδωσε εντολές για την προστασία της αποστολής, μίλησε σε σκληρή γλώσσα και πέρασε ξεκάθαρα το μήνυμα πως μόνο με την πρώτη θέση θα είναι ικανοποιημένος.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν εκνευρισμένος, αλλά και απογοητευμένος μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Τούμπα από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την ήττα από την ΑΕΚ.

Τόσο στη σύσκεψη που είχε με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και λίγο πριν επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει από το γήπεδο δεν μπορούσε να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό του για το αποτέλεσμα, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις γιατί ο ΠΑΟΚ εμφανίσθηκε τόσο κακός.

Οι Γιώργος Σαββίδης, Λούμπος Μίχελ, Βλάνταν Ίβιτς, Μάκης Γκαγκάτσης, Ηλίας Γεροντίδης και Κυριάκος Κυριάκου ήταν παρόντες στο...ξέσπασμα του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και ένας άνθρωπος που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς που συμμετείχε και αυτός στη σύσκεψη που ζήτησε και είχε με τα στελέχη του στην ΠΑΕ ο Σαββίδης.

Ο Σαββίδης αναχώρησε χθες το πρωί από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα. Εκεί, είχε επαφές για επαγγελματικά θέματα που έχουν σχέση με τις επόμενες επιχειρηματικές του επιδιώξεις.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags