Facebook Pixel «Στον αέρα» ο Χάσι και ο... Σόλιντ στο Ρέντη!
| 2017-09-20 14:15:00

«Στον αέρα» ο Χάσι και ο... Σόλιντ στο Ρέντη!

του Κώστα Γκόντζου
«Στον αέρα» ο Χάσι και ο... Σόλιντ στο Ρέντη!

Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα στο Λιμάνι για τον Κοσοβάρο προπονητή.

Ο Ολυμπιακός βελτίωσε αισθητά χθες την εικόνα του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο και πάλι παρουσίασε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του, ενώ σίγουρα το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι αυτό που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί αλλά και η διοίκηση του συλλόγου.

Βεβαίως, για την απόδοση των πρωταθλητών φέρει την απόλυτη ευθύνη ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, βρίσκεται υπό κρίση και τα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι καθοριστικά για το μέλλον του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Είναι σαφές επίσης πως το χθεσινό παιχνίδι, παρά τη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα, δεν άλλαξε τα δεδομένα για τον Κοσοβάρο προπονητή, ο οποίος καλείται στα προσεχή ματς και αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Μπέσνικ Χάσι θα πρέπει άμεσα να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών και με πιο ορθολογικές επιλογές στην 11άδα τους οδηγήσει στη νίκη απέναντι στην Ένωση, προκειμένου ένας από τους βασικούς διεκδικητές του φετινού τίτλου να μην ξεφύγει από τόσο νωρίς στη βαθμολογία.

Πάντως, ακόμα κι αν το καταφέρει αυτό ο Κοσοβάρος, η... κρίση θα συνεχιστεί και στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα πρέπει να παρουσιάσει ένα (τουλάχιστον) ανταγωνιστικό σύνολο και να αποφύγει τις λάθος τακτικές που ακολούθησε με τη Σπόρτινγκ και λίγο έλειψε να οδηγήσουν την ομάδα σε έναν ιστορικό διασυρμό.

Ο Σόλιντ και ο Μπέντο 

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, νιώθοντας την πίεση, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Μία από τις τακτικές που έχει επιλέξει είναι τα συνεχή τετ α τετ τόσο με παίκτες όσο και με άλλη μέλη του συλλόγου, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Μία πρωτοβουλία που θυμίζει πολύ τον... Τροντ Σόλιντ, ο οποίος επίσης, όπως θυμούνται οι παλιοί στου Ρέντη, είχε πολλές κατ' ιδίαν επαφές με τους παίκτες του, όταν είχε αντιληφθεί πως η θέση του ήταν επισφαλής.  

Από την άλλη και παρά τις... φιλότιμες προσπάθειες του Μπέσνικ Χάσι, το διαζύγιο πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί, αν τουλάχιστον κρίνουμε τι συνέβη με άλλους τεχνικούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν κατά το παρελθόν σε παρόμοια θέση με τον Κοσοβάρο και δεν κατόρθωσαν να... γυρίσουν το χαρτί.

Μόνο ο Πάουλο Μπέντο θα μπορούσε να πει κανείς ότι κατάφερε να αντέξει για πολύ καιρό στην πίεση, κερδίζοντας μάλιστα -όταν κι αυτός αμφισβητήθηκε έντονα- την ΑΕΚ (εντός έδρας), αλλά τελικά, έστω και αργά, απολύθηκε. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν ο Κοσοβάρος θα κάνει κάτι που κανένας προκάτοχός του δεν μπόρεσε να πετύχει, όταν μπήκε στο "στόχαστρο" των οπαδών και της ερυθρόλευκης διοίκησης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Όποιον παίκτη Α' Εθνικής πάρει ο Ολυμπιακός, δε θα ήταν χειρότερος απ' αυτόν»!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags