Facebook Pixel "Έλα μωρέ με τους Παράσχους της Ισπανίας..."
| 2012-05-18 13:15:00

"Έλα μωρέ με τους Παράσχους της Ισπανίας..."

"Έλα μωρέ με τους Παράσχους της Ισπανίας..."

Δεν καλοβλέπουν όλοι οι Ολυμπιακοί την ...ψαχτική που κάνει ο Κοβάσεβιτς στην Ισπανία, με προπονητές που δεν έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε μεγάλους συλλόγους.

Μάλιστα, μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μια "τάση" που υποστηρίζει πως δεν πρέπει καλά και σώνει να προσληφθεί κάποιος αμφίβολων προδιαγραφών προπονητής από την Ισπανία ή την Πορτογαλία, δεδομένου πως οι πρωτοκλασάτοι ακούνε Ελλάδα και βγάζουν σπυριά.

Μάλιστα, έχουν και αντιπρόταση, θεωρώντας πως στην Ελλάδα υπάρχουν προπονητές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους με το έργο τους, οι οποίοι παράλληλα γνωρίζουν σαφώς καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα. Και ανάμεσά τους, μάλιστα, υπάρχει κι ένας δικός τους άνθρωπος, που έχει προσφέρει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, έχει πονέσει τη φανέλα και που πάντα το όνειρό του ήταν να καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Τι έπιασαν τα ραντάρ του σκύλου σε ...ψιλή κουβεντούλα δύο παλιοσειρών; "Ποιον θέλει να μας φέρει, δηλαδή, ο Ντάρκο; Τον Παράσχο και τον Δερμιτζάκη της Ισπανίας; Τι έχουν κάνει, δηλαδή, ο Μίτσελ και ο Σαντοβάλ και είναι καλοί για τον Ολυμπιακό;", αναρωτιόταν ο ένας, με τον άλλο να συμπληρώνει:

"Καλύτερος από αυτούς δεν είναι ο Αναστόπουλος, που είναι και δικό μας παιδί; Τρένο τον πήγε τον ΟΦΗ, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Ευρώπη κόντεψε να βγει"!

Δεν έχουν κι άδικο, εδώ που τα λέμε, αν και ο Ολυμπιακός στοχεύει σίγουρα σε ένα πιο βαρύ όνομα, καθώς ο μεγάλος στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ένας Ολυμπιακός με ευρωπαϊκή ταυτότητα και αναγνώριση.

Πάντως, μια λύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να αποκλείεται. Έστω κι αν αυτή δνε είναι ο Αναστό, αλλά κάποιος ξένος τεχνικός που πέρασε ή δουλεύει ακόμα σε άλλη, μεγάλη ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags