Facebook Pixel Από το "Δώνης ή Φερέιρα;" στο "Χουάν και ...Ρότσα";
| 2012-05-29 12:45:00

Από το "Δώνης ή Φερέιρα;" στο "Χουάν και ...Ρότσα";

Από το "Δώνης ή Φερέιρα;" στο "Χουάν και ...Ρότσα";

Αν πριν λίγο καιρό οι κεραίες του σκύλου έπιαναν όσα λέγονταν πρόσφατα σε πράσινο "πηγαδάκι" περί του προπονητή της επόμενης σεζόν, θα γράφαμε το ρεπορτάζ ως ανέκδοτο. Ωστόσο...

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Πάρα πολύ και πολλά δεδομένα έχουν αλλάξει. Γι΄ αυτό, λοιπόν, αυτά που λέγονταν σε παρέα βετεράνων του συλλόγου για τον προπονητή που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νέα εποχή, πλέον πρέπει να τα "επεξεργαστούμε" αλλιώς.

Οι συγκεκριμένοι, βέβαια, ουσιαστικά προωθούν έναν ..."δικό" τους άνθρωπο, ο οποίος στο παρελθόν έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής στο τριφύλλι: τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Τον άνθρωπο που συνεχίζει ακόμα και τώρα να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως φέτος οδήγησε την ομάδα των Νέων του συλλόγου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποιο είναι το σχέδιο που εξυφαίνεται, λοιπόν;

Εφόσον στραβώσουν τα πράγματα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που για την ώρα αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης και παράλληλα η εναλλακτική που ακούσει το όνομα "Γιώργος Δώνης" ανηφορίσει κατά Τούμπα μεριά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει άλλη λύση.

Και προκειμένου, δεδομένων των ζορισμένων οικονομικών, να στραφεί σε κάποιον αμφίβολης ποιότητας προπονητή από το εξωτερικό, να βρει τη λύση εκ των έσω και από ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα και έχουν καλό "γκελ" στον κόσμο, ώστε να περιοριστούν οι πιθανές αντιδράσεις.

Παράλληλα, με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα στραφεί υποχρεωτικά προς τις Ακαδημίες του για να στελεχώσει την επαγγελματική ομάδα λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ο Ρότσα, που ξέρει σαν την παλάμη του τις μικρές ομάδες, εμφανίζεται ως μια -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρουσα λύση.

Και μάλιστα ως δίδυμο με τον Γιάννη Σαμαρά, που είναι υπεύθυνος Ακαδημιών και την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο: τεχνικός διευθυντής ή κάτι τέτοιο.

Αυτά, λοιπόν, αναφέρουν οι ...ασκήσεις επί χάρτου που κάνουν κάποιες παλιές καραβάνες που έχουν λόγο και επιρροή προς τα υψηλά κλιμάκια. Ωστόσο, όπως είπαμε, για την ώρα οι προτεραιότητες είναι άλλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags