Facebook Pixel "Να πει κι ευχαριστώ..."
| 2012-06-28 13:00:00

"Να πει κι ευχαριστώ..."

"Να πει κι ευχαριστώ..."

Ο Νίκος Σπυρόπουλος, που αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, παρουσιάζεται ξενερωμένος, ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο και κάποιοι τον κατηγορούν για τη στάση του.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής μπακ έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ και μέχρι το Σάββατο θα ανακοινώσει την απόφασή του και στον πρόεδρο του "τριφυλλιού", Δημήτρη Γόντικα.

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί μέσα στην ομάδα που κατηγορούν τον παίκτη για "αχαριστία". Θεωρούν ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού (διετές συμβόλαιο με 200 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά χωρίς τα μπόνους) είναι πολύ καλή και ανταποκρίνεται τόσο στις δύσκολες εποχές, όσο και στην αξία του παίκτη.

Κακά τα ψέματα, ο Σπυρόπουλος προέρχεται από δύο σερί μέτριες σεζόν που στοίχησαν και τη θέση του στην Εθνική ομάδα ενόψει Euro και πολλοί περίμεναν ότι δεν θα του γίνει καν πρόταση ανανέωσης.

Παρόλα αυτά οι πράσινοι έδειξαν να πιστεύουν ακόμη στον "Σπυρό" και του έκαναν μια εξαιρετική προσφορά για να μείνει στην ομάδα. Ίσως και λόγω οικονομικών συνθηκών, που δεν τους επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα στη μεταγραφική αγορά...

O διεθνής μπακ, ωστόσο, δε φαίνεται να αξιολογεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, που του είχε προσφέρει κι ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο όταν τον απέκτησε από τον Πανιώνιο, επέλεξε να του κάνει νέα προσφορά παραμονής. Δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα λεφτά που άκουσε και έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Παιανία και, όπως όλα δείχνουν, να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

"Θα έπρεπε να πει κι ευχαριστώ", λέει κάποια γνωστή "φωνή" από Παιανία μεριά και συνεχίζει: Παναθηναϊκός τον ανέδειξε και τον στήριξε και τώρα θέλει να φύγει; Εδώ ο Μαρίνος που έχει παίξει καλύτερα και παίρνει 120 χιλιάρικα. Πόσα ήθελε, δηλαδή, για να μείνει;"...

Πάντως, ο κανόνας λέει πως στα διαζύγια ποτέ δεν φταίει μόνο ένας...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags