Facebook Pixel Ξεπουλάνε και οι πρώην!
| 2012-06-29 12:30:00

Ξεπουλάνε και οι πρώην!

Ξεπουλάνε και οι πρώην!

Ξέρετε τι ψάρεψε ο σκύλος για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κλωναρίδη στη Λιλ; Ότι το χεράκι του για να γίνει το deal έβαλε ένας ...πρώην και μέχρι πρότινος νυν!

Ο λόγος για τον Άρναρ Γκρέταρσον! Ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής, που πριν λίγες μέρες "τελείωσε" από την Ένωση, είναι αυτός που έκανε όλες τις διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα και στην ουσία έκλεισε τη μεταγραφή.

Ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Θωμάς Μαύρος, δηλαδή, δεν είχαν καμία σχέση με τις επαφές που έγιναν με τη Λιλ για το νεαρό άσο. Μάλιστα, ο Βασίλης Τσιάρτας προσπάθησε να εμπλακεί στην υπόθεση, αφού πριν λίγο καιρό ήταν μάνατζερ του παίκτη, αλλά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος...

Όπως έμαθε ο σκύλος, ο νέος τεχνικός διευθυντής έπαιρνε τηλέφωνο τον Κλωναρίδη για να συζητήσουν το θέμα της μεταγραφής του, αλλά ο μικρός το έχει κλειστό! "Πόρτα" έριξε με λίγα λόγια ο πιτσιρικάς στον Τσιάρτα.

Αυτό που έχει σημασία είναι, όπως προείπαμε, ότι το deal το έκανε πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Γκρέταρσον, οποίος μετά από λίγες μέρες αποτέλεσε παρελθόν από την ΑΕΚ για να αναλάβει οι Τσιάρτας. Και ότι με τους χειρισμούς του Ισλανδού η ΑΕΚ θα πληρώσει, για μη ξεχνιόμαστε, τα οφειλόμενα από το άρθρο 44...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags