Facebook Pixel Πιστεύει στον Μέγιερι και θα βάλει τον Κάρολ;
| 2012-08-19 15:00:00

Πιστεύει στον Μέγιερι και θα βάλει τον Κάρολ;

Πιστεύει στον Μέγιερι και θα βάλει τον Κάρολ;

Ξέρετε τι έφτασε στα αυτιά του σκύλου από Ρέντη μεριά; Πως στον Ολυμπιακό θέλουν να στηρίξουν τον Ούγγρο τερματοφύλακα, γι’ αυτό στην αρχή της σεζόν είναι πολύ πιθανό να παίζει ο …Κάρολ!

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με κάποιο παράπονο που έχει ο Ζαρντίμ από τον Μέγιερι ή κάτι παρόμοιο. Αλλά με τις θέσεις των ...αμυντικών, που βρίσκονται μπροστά από τον τερματοφύλακα. Και ειδικά των δύο στόπερ, οι οποίοι φέτος δεν θα είναι ο Μέλμπεργκ με τον Αβράμη.

Οι δύο παίκτες αφενός ήταν ένα εξαιρετικό δίδυμο, αφετέρου μπορούσαν να δώσουν σιγουριά με την παρουσία τους και στον Ούγγρο πορτιέρο.

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βασικό αμυντικό δίδυμο αυτή τη στιγμή είναι ο Μανωλάς με τον Σιόβα, που είναι και οι δύο νεαρά και, σχετικά, άπειρα παιδιά.

Αλλά ακόμα και τώρα που αποκτήθηκε ο πολύπειρος Κοντρέρας πάλι θα χρειάζεται χρόνο για να μάθει τους συμπαίκτες του κ.λπ.

Χρειάζεται, δηλαδή, κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα για να καθοδηγεί την άμυνα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα μέχρι να επιστρέψει ο Αβράμης. Κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Ζαρντίμ, γι’ αυτό σκέφτεται στην αρχή της σεζόν να χρησιμοποιήσει τον Κάρολ και όχι τον Μέγιερι.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, άλλωστε, ο Πορτογάλος γουστάρει τον Μαγυάρο και αν αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στα πρώτα παιχνίδια στον Κάρολ, ουσιαστικά θα το κάνει και για το καλό του Μέγιερι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags