Facebook Pixel Δεν ασχολείται, αλλά όλα τα βλέπει!
| 2012-09-14 13:20:00

Δεν ασχολείται, αλλά όλα τα βλέπει!

Δεν ασχολείται, αλλά όλα τα βλέπει!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος το τελευταίο διάστημα δείχνει πως έχει αποστασιοποιηθεί από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν χάνει δημοσίευμα του Τύπου που τον αφορά.

Ο "Mr. Mig" από την εμφάνιση του Αλαφούζου και της "Παναθηναιϊκής Συμμαχίας" έχει αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή των εξελίξεων στα διοικητικά της ΠΑΕ και όπως αφήνει να εννοηθεί μέσα από το περιβάλλον του, δεν θέλει να έχει και πολλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή.

Ο Βγενόπουλος τονίζει πως δεν έχει πλέον τόσο χρόνο για να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα, καθώς έχει ρίξει όλο τις βάρος στις επιχειρήσεις του. Κρίση έχουμε, άλλωστε, και όλοι ...ζορίζονται επαγγελματικά.

Ωστόσο, ο "Βγενό" μάλλον έχει χρόνο για να διαβάζει τον αθλητικό Τύπο, καθώς δεν υπήρξε μέρα που να βγήκε θέμα που να τον αφορά και να μην το σχολίασε. Τελευταίο παράδειγμα το δημοσίευμα της "Γάτας" για την επιθυμία του να φέρει στον Παναθηναϊκό Άραβες. Πριν προλάβει καλά καλά να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η συγκεκριμένη είδηση, ο Βγενόπουλος το είχε διαψεύσει!

Μπορεί, λοιπόν, να μην ασχολείται ο ίδιος ενεργά με τις εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο, ωστόσο όπως μαθαίνει ο σκύλος, ο "Mr. Mig" έχει δύο συνεργάτες του αποκλειστικά για τα θέματα του Παναθηναϊκού! Δύο άνθρωποι λοιπόν, έχουν αναλάβει και τον ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και για όσα γράφονται ...δεξιά και αριστερά στον αθλητικό Τύπο για τον ίδιο.

Όπως καταλαβαίνουμε εμείς, μάλλον η ύπαρξη των δύο αυτών προσώπων δε δείχνει την πρόθεσή του να απομακρυνθεί από τον Παναθηναϊκό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags