Facebook Pixel Κρύος ιδρώτας με Ντάρκο!
| 2012-10-03 12:00:00

Κρύος ιδρώτας με Ντάρκο!

Κρύος ιδρώτας με Ντάρκο!

Νέες προτάσεις για παίκτες που μπορεί να φέρει στον Ολυμπιακό ετοιμάζει ο Κοβάσεβιτς, αλλά κάποιοι στην ομάδα προσπαθούν να τον συγκρατήσουν...

Και με τα δίκια τους οι άνθρωποι, γιατί βρίσκονται χρόνια κοντά στην ομάδα και βλέπουν πως ο Ντάρκο ...δεν το έχει με τις μεταγραφές. Ήταν ένας σούπερ γκολτζής, έχει γνωριμίες στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά από αυτό μέχρι να γίνει ανιχνευτής ταλέντων, υπάρχει διαφορά.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, και σε φτασμένους ποδοσφαιριστές, πάλι δεν τα καταφέρνει. Ενδεικτικά να αναφέρουμε την περίπτωση του Κοστάντσο, που ο Ολυμπιακός χρυσοπλήρωσε για τον φέρει στο Λιμάνι και μετά τον ξαναχρυσοπλήρωσε για να φύγει!

Θυμάστε ποιοι άλλοι ήρθαν στον Ολυμπιακό μετά από εισήγηση του Ντάρκο; Γκρμπιτς, Κατάι, Ντιελνά και Φέισα. Από αυτούς μόνο ο τελευταίος βρίσκεται ακόμα στην ομάδα, αλλά έτσι όπως το πάει τον χειμώνα θα πρέπει να πακετάρει. Εκτός αν μέσα στο επόμενο διάστημα έρθουν τα πάνω - κάτω.

Θα ήταν άδικο αν δεν αναφέραμε τον Πάντελιτς, αλλά στην περίπτωση Μάρκο δεν χρειαζόταν καν τεχνικός διευθυντής. Ο Σέρβος ήταν γνωστός killer και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης. Δεν υπήρχε ρίσκο, ούτε χρειάστηκε μεγάλος κόπος για να πειστεί από τον Κοβάσεβιτς.

Τι θέλουμε να πούμε; Πως τώρα που έχει αρχίσει σιγά-σιγά τα ταξίδια ξανά ο Ντάρκο, κάποιους τους έχει λούσει ...κρύος ιδρώτας στο λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags