Facebook Pixel Δεν άρεσε η ομάδα, άρεσε ο αντίπαλος!
| 2012-10-13 15:00:00

Δεν άρεσε η ομάδα, άρεσε ο αντίπαλος!

Δεν άρεσε η ομάδα, άρεσε ο αντίπαλος!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να απογοητεύτηκαν με την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, όμως από το συγκεκριμένο ματς ξεχώρισαν έναν …αντίπαλο! Ποιος είναι αυτός και πού κολλάει ο ΠΑΟΚ;

Ο Ρούμπεν Ράγιος είναι λοιπόν ο παίκτης που έχει "γυαλίσει" στους Πειραιώτες, οι οποίοι τον θαύμασαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" την περασμένη Κυριακή να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και λίγο έλειψε με το σουτ που έκανε στο φινάλε του ματς, να κόψει δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Η εμφάνισή του λοιπόν αυτή, αλλά και γενικότερα η καλή απόδοση που έχει μέχρι στιγμής με τον Αστέρα σε όλα τα ματς από την αρχή της σεζόν, "ανάγκασαν" τους ερυθρολεύκους να τον προσέξουν λίγο παραπάνω.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο Λιμάνι να ασχοληθούν με την περίπτωσή του τον Ιανουάριο, όταν ανοίγει και πάλι η μεταγραφική περίοδος. Ο Ράγιος, άλλωστε, δεν είναι κανένα …ταλέντο, καθώς βρίσκεται στα 26 του χρόνια, έχει εμπειρίες και το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα Β', δείχνει την ποιότητά του.

Ο Ολυμπιακός πάντως, αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον παίκτη, θα πρέπει να μην καθυστερήσει πολύ, καθώς οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως και ο ΠΑΟΚ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Γιώργος Δώνης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ισπανό και ίσως βρίσκεται στις προσθήκες που θα προτείνει ο Έλληνας τεχνικός στη διοίκηση ενόψει Ιανουαρίου…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags