Facebook Pixel Μήπως ξανασκέφτεται την πρόταση παραμονής;
| 2012-10-25 16:15:00

Μήπως ξανασκέφτεται την πρόταση παραμονής;

Μήπως ξανασκέφτεται την πρόταση παραμονής;

Πολλά λέγονται και γράφονται για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά η πιάτσα λέει πως ο Έλληνας αμυντικός δύσκολα θα βρει ομάδα στα "κυβικά" που θέλει στο εξωτερικό...

Κάτι που έχει καταλάβει και ο ίδιος, παρότι η αλήθεια είναι πως δεν ψάχνεται και πολύ για να φύγει. Από την άποψη πως δεν έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

Για την ώρα περιμένει τον Ολυμπιακό και ασχολείται με όποιες ανεπίσημες κρούσεις και προτάσεις έχουν φτάσει στα χέρια του. Αυτές οι τελευταίες, όμως, δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές! Καθώς προέρχονται, κυρίως, από ομάδες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα που ίσως είναι περισσότερο οργανωμένα από το ελληνικό, αλλά όχι μεγαλύτερης ανταγωνιστικότητας.

Πρόσφατα είχαμε γράψει πως στα 27 του χρόνια ο "Τόρο" δεν είχε την εξέλιξη που έπρεπε να έχει, με βάση το τεράστιο ταλέντο του, ενώ καμία χρονιά δεν έχει "γεμάτη" σεζόν, αφού πάντα προκύπτει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Κάτι που δείχνει πως δεν έχει και τη μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις...

Όλα αυτά μετράνε για τους σκάουτερ μίας μεγάλης ομάδας, μη νομίζετε τίποτα διαφορετικό. Είναι τυχαίο που το τελευταίο διάστημα έχουν σταματήσει ακόμα και τα δημοσιεύματα από Μέσα του εξωτερικού, για ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων; Αναφερόμαστε στο επίπεδο της Μαν. Γιουάιτεντ ή της Γιουβέντους, αλλά ακόμα και για τη Ρόμα ή τη Σάντερλαντ! Όχι πως δεν θα μπορούσε να κάνει συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ, για παράδειγμα, αλλά από αυτό μέχρι τη Γιουνάιτεντ που υποτίθεται πως πάντα παρακολουθεί την πορεία του, η διαφορά είναι τεράστια.

Οι κρούσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή προς τον Τοροσίδη (ξαναλέμε, χωρίς ο ίδιος να έχει ψάξει ιδιαίτερα για προτάσεις από καλύτερες ομάδες και πρωταθλήματα), δεν τον ενθουσιάζουν. Κάτι που τον έχει βάλει σε σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Μία ομάδα που κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό, συμμετέχει κάθε χρόνο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πολύ καλό συμβόλαιο ο ίδιος, οι οπαδοί τον αγαπάνε και αισθάνεται σαν βασιλιάς.

Γι' αυτό και όσοι βιάζονται να τον διώξουν μία ώρα αρχύτερα από τον Ολυμπιακό, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags